Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 aug, 2022

Sepsi OSK – Djurgården (4/8): Stream, speltips & odds

Djurgården Varberg speltips stream

Djurgården kliver in i den tredje kvalrundan till Europa Conference League. Här väntar Sepsi OSK från Rumänien, i ett dubbelmöte där Djurgården kliver in som favoriter. Ta del av vårt speltips, och se hur ni kan live streama Sepsi OSK – Djurgårdens IF.

Djurgården går fram som en ångvält i Allsvenskan just nu, och har även gjort det bra i Europakvalet så här långt. På torsdag kväll ställs man emot Sepsi OSK från Rumänien, i den tredje kvalrundan till Europa Conference League.

Här finner ni allt ni behöver veta inför det första mötet lagen emellan, vilket spelas i Rumänien. Läs vårt speltips, och se hur ni hittar en Sepsi OSK – Djurgården stream.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Sepsi OSK – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 20:00, den 4/8
Vart: Arena Sepsi OSK
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Djurgården vinner (2,15 hos Bet365)

Inför matchen

  • Djurgården är Allsvenskans formstarkaste lag, med sex raka segrar.
  • Den rumänska ligan är bara tre omgångar gammal, och Sepsi ligger där på sjunde plats med fem poäng.
  • Elliot Käck missar matchen på grund av skada.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’VPj7m3Nc8I8TOMxmCz85V6Gw6BE5mTfRDpUjQaVo’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sepsi – Djurgården

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Sepsi – Djurgården. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Aftonbladet Plus, och där köpa ett plusabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen direkt på nätet.

Välj själv om ni vill titta på er Sepsi – Djurgården stream från dator, mobil eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen. Det är upp till er hur ni väljer att se er fotboll live stream.

Vi tror hur som helst att ni som kommer att streama Sepsi – Djurgården blir nöjda med er upplevelse. Kvalitén på sändningen hos Aftonbladet Plus är hög, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Sepsi – Djurgården direkt

Speltips & odds: Sepsi – Djurgården

Djurgården är Allsvenskans formstarkaste lag just nu, efter att ha levererat sex raka segrar. Under den perioden har man dessutom hunnit med att vinna båda matcherna i dubbelmötet med kroatiska Rijeka i kvalet till Europa Conference League. Nu är man framme i den tredje kvalrundan till den så gott som nya turneringen, och där väntar Sepsi OSK.

Sepsi OSK har precis inlett sin säsong, då den rumänska ligan bara haft tre omgångar än så länge. På dessa har man levererat en seger och två oavgjorda matcher. Man har även avverkat en kvalomgång till Europa Conference League, där man slog ut slovenska Olimpija Ljubljana efter en spännande straffläggning.

Djurgården kommer till den här matchen i gott mod och självförtroende, efter den senaste tidens goda insatser. Victor Edvardsen har verkligen kommit igång i offensiven, och försvaret blir mer stabilt för varje vecka som går.

Vi tror att ”Järnkaminerna” från Stockholm tar en seger här, mot ett lag som på pappret är sämre än kroatiska Rijeka, som man slog med 4-1 över två matcher i den förra kvalrundan. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,15 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Vi tipsar med glädje om att titta in oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Ni får mer än gärna kolla in fler odds på matchen. Nedan finner ni tre.

Speltips Odds från Bet365
1X 1,57
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,66

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar