Sassuolo - Juventus, 12/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Sassuolo
Oavgjort
Juventus
Odds hämtat på bet365: 11/5 15:15

Sassuolo och Juventus möts i en viktig match för båda lagen, på onsdag kväll. Kolla in vårt speltips till mötet, och hitta er Sassuolo – Juventus live stream.

Juventus har sjabblat till säsongen rejält, och är pressade att vinna sina avslutande matcher för att nå Champions League-spel. Motståndet Sassuolo har också allt på spel, då man vill spela Europa League kommande säsong.

Hur går det när lagen ställs emot varandra, på Stadio Mapei? Vem vinner tränarkampen mellan Roberto de Zerbi och Andrea Pirlo. Vi tar er igenom förutsättningarna, och visar er hur ni gör för att streama Sassuolo – Juventus!


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad:Sassuolo – Juventus
MatchstartKl. 20:45, den 12/5
Vart: Stadio Mapei
Live streamBet365
TV-kanal:C More Live 3
Speltips:Båda lag gör mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Juventus är väldigt pressade att vinna här efter förlusten mot Milan senast.
  • Sassuolo måste vinna även de, för att närma sig Roma i jakten om om att nå Europa Conference League.
  • Juventus vann höstmatchen mot Sassuolo med 3-1.

ResultatOdds
Sassuolo vinner4,75
Oavgjort4,20
Juventus vinner1,65

Streama Sassuolo – Juventus

Det är inte särskilt svårt att live streama Sassuolo – Juventus. För att se matchen live behöver ni bara navigera er till Bet365, skapa ert konto och sätta in minst 50 kronor. Då kan ni se matchen live på nätet, och se alla matcher från Serie A live. Det går alltså även att titta på Torino – Milan live.

Livesändningarna på Bet365 håller hög kvalitet, och då talar vi om såväl bild som ljud och kommentatorer. Se din fotboll live stream från valfri enhet, titta på din Sassuolo – Juventus stream via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Sassuolo – Juventus live!

Speltips inför matchen

Juventus har inte gjort någon bra säsong överhuvudtaget, och rekryteringen av Andrea Pirlo känns konstigare för varje dag som går. Den tidigare speldirigenten har inte haft ett enda tränaruppdrag innan, inte ens för ett U21-lag, men fick i somras chansen att ta ett av världens mest framstående tränarjobb.

Anställningen blir ännu mer underlig när man tänker på att klubben köpte Cristiano Ronaldo sommaren 2018, som en del i en uttalad satsning mot att vinna Champions League. Att då välja att ”slösa bort” ett-två år på att låta Andrea Pirlo komma in i tränaryrket känns direkt oansvarigt. Portugisen har hunnit bli 36 år, och även om han fortfarande levererar så kommer inte ens han att kunna spela för evigt.

När man ser vad Pirlo får sitt Juventus att prestera förstår man verkligen inte vad tanken var när sportchef Fabio Paratici lade hans kontrakt på bordet. Formation och spelare byts match efter match, och ett år in på Pirlos tränargärning är det ännu väldigt svårt att säga vad för typ av fotboll han vill spela. Mot Milan i helgen såg vi ett vilset Juventus, som inte skapade chanser mer än via en del halvfarliga inlägg. Matchen förlorades, och med den förlorades antagligen även Champions League-platsen. Nu måste man vinna sina avslutande tre matcher, och inte ens då är CL-platsen säker.

Först och främst väntar ett Sassuolo i storform. Sedan förlusten mot Inter i början av april har laget vunnit fem matcher och kryssat en, trots att man delvis ställs mot tufft motstånd i form av Milan och Atalanta. När Roma samtidigt tappat en hel del poäng har man nu möjlighet att ta sjundeplatsen, och därmed få kvala till Europa League.

Faktum är att för att hitta senaste gången Juventus höll nollan måste vi gå 16 matcher tillbaka i tiden, till den 22 februari hemma mot Crotone. Vi tror att de släpper in igen, och att de samtidigt lyckas sätta dit minst en boll framåt i denna viktiga match. Vi spelar ”Båda lag gör mål – ja”, till 1,53 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Få gratis tips för hur du kan se Danmark - Ryssland stream från EM 2021. Vi visar hur man kan se matchen på TV eller via live streaming online.
News icon21 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Titta på Tyskland - Portugal stream eller sänd matchen på den kanal som visar matchen. Vi tipsar gratis om vart du kan se matchen från EM 2021! …
News icon19 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Hitta den TV-kanal eller sida som visar Sverige - Slovakien via live stream. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Slovakien online från EM.
News icon18 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman