Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Sassuolo – Juventus, 12/5: Stream, speltips & odds

Sassuolo Juventus stream speltips

Sassuolo och Juventus möts i en viktig match för båda lagen, på onsdag kväll. Kolla in vårt speltips till mötet, och hitta er Sassuolo – Juventus live stream.

Juventus har sjabblat till säsongen rejält, och är pressade att vinna sina avslutande matcher för att nå Champions League-spel. Motståndet Sassuolo har också allt på spel, då man vill spela Europa League kommande säsong.

Hur går det när lagen ställs emot varandra, på Stadio Mapei? Vem vinner tränarkampen mellan Roberto de Zerbi och Andrea Pirlo. Vi tar er igenom förutsättningarna, och visar er hur ni gör för att streama Sassuolo – Juventus!


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Sassuolo – Juventus
Matchstart Kl. 20:45, den 12/5
Vart: Stadio Mapei
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live 3
Speltips: Båda lag gör mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Juventus är väldigt pressade att vinna här efter förlusten mot Milan senast.
  • Sassuolo måste vinna även de, för att närma sig Roma i jakten om om att nå Europa Conference League.
  • Juventus vann höstmatchen mot Sassuolo med 3-1.

Resultat Odds
Sassuolo vinner 4,75
Oavgjort 4,20
Juventus vinner 1,65

Streama Sassuolo – Juventus

Det är inte särskilt svårt att live streama Sassuolo – Juventus. För att se matchen live behöver ni bara navigera er till Bet365, skapa ert konto och sätta in minst 50 kronor. Då kan ni se matchen live på nätet, och se alla matcher från Serie A live. Det går alltså även att titta på Torino – Milan live.

Livesändningarna på Bet365 håller hög kvalitet, och då talar vi om såväl bild som ljud och kommentatorer. Se din fotboll live stream från valfri enhet, titta på din Sassuolo – Juventus stream via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Sassuolo – Juventus live!

Speltips inför matchen

Juventus har inte gjort någon bra säsong överhuvudtaget, och rekryteringen av Andrea Pirlo känns konstigare för varje dag som går. Den tidigare speldirigenten har inte haft ett enda tränaruppdrag innan, inte ens för ett U21-lag, men fick i somras chansen att ta ett av världens mest framstående tränarjobb.

Anställningen blir ännu mer underlig när man tänker på att klubben köpte Cristiano Ronaldo sommaren 2018, som en del i en uttalad satsning mot att vinna Champions League. Att då välja att ”slösa bort” ett-två år på att låta Andrea Pirlo komma in i tränaryrket känns direkt oansvarigt. Portugisen har hunnit bli 36 år, och även om han fortfarande levererar så kommer inte ens han att kunna spela för evigt.

När man ser vad Pirlo får sitt Juventus att prestera förstår man verkligen inte vad tanken var när sportchef Fabio Paratici lade hans kontrakt på bordet. Formation och spelare byts match efter match, och ett år in på Pirlos tränargärning är det ännu väldigt svårt att säga vad för typ av fotboll han vill spela. Mot Milan i helgen såg vi ett vilset Juventus, som inte skapade chanser mer än via en del halvfarliga inlägg. Matchen förlorades, och med den förlorades antagligen även Champions League-platsen. Nu måste man vinna sina avslutande tre matcher, och inte ens då är CL-platsen säker.

Först och främst väntar ett Sassuolo i storform. Sedan förlusten mot Inter i början av april har laget vunnit fem matcher och kryssat en, trots att man delvis ställs mot tufft motstånd i form av Milan och Atalanta. När Roma samtidigt tappat en hel del poäng har man nu möjlighet att ta sjundeplatsen, och därmed få kvala till Europa League.

Faktum är att för att hitta senaste gången Juventus höll nollan måste vi gå 16 matcher tillbaka i tiden, till den 22 februari hemma mot Crotone. Vi tror att de släpper in igen, och att de samtidigt lyckas sätta dit minst en boll framåt i denna viktiga match. Vi spelar ”Båda lag gör mål – ja”, till 1,53 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar