Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 maj, 2021

Roma – Crotone, 9/5: Stream, speltips & odds

Roma Crotone speltips stream

Roma ska försöka säkra Europa League-plats, och tar emot redan nedflyttningsklara Crotone i Serie A. Här finner ni speltips och live stream till matchen.

Roma har gått väldigt svagt på slutet av säsongen, men har ännu god chans att säkra Europa League-spel till kommande säsong. Här ställs man emot Crotone, som är rejält avhängda och redan klara för nedflyttning.

Blir det en enkel seger för Roma, mot ett lag som inte spelar för annat än sin heder? Kolla in speltips till mötet, och hitta er Roma – Crotone live stream.


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Roma – Crotone
Matchstart Kl. 18:00, den 9/5
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Roma HT/FT (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Roma har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher.
  • Crotone vann nyligen mot Parma, men hade dessförinnan se raka förluster.
  • Det här är första ligamatchen sedan det bekräftades att Fonseca lämnar Roma efter säsongen, och att Mourinho ersätter.

Resultat Odds
Roma vinner 1,36
Oavgjort 5,25
Crotone vinner 7,00

Streama Roma – Crotone

Det är lätt gjort att live streama Roma – Crotone. Skapa bara ett konto på Bet365, sätt in minst 50 kronor och börja se matchen online. På så sätt kan du se alla matcher från Serie A direkt. Det är möjligt att ha igång din fotboll live stream från valfri enhet, så du kan titta via mobil, dator eller surfplatta samt koppla över sändningen till TV-skärmen.

Din Roma – Crotone stream kommer att visas med hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud. Kommentatorerna är även de duktiga. Sändningen inleds strax innan avspark klockan 18:00 söndag 9 maj.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Roma – Crotone!

Speltips inför matchen

Nyheten slog ner som en bomb häromdagen, när det offentliggjordes att José Mourinho utsetts till ny tränare i Roma. Den karismatiske och kontroversielle portugisen har de senaste åren tappat i status, men i Italien står han alltjämt högt i kurs efter sina enorma framgångar med Inter. Han är dessutom, trots en del motgångar, ännu ett av de allra största tränarnamnen.

Anställningen av Mourinho ses på många håll som ett steg uppåt för Roma, inte nödvändigtvis för att han är en bättre tränare än Paulo Fonseca just nu utan snarare för att det är det är ett namn från en högre hylla än vad Roma vanligtvis rekryterar. Nu väntas man kunna locka till sig större namn, och Unitedspelarna David De Gea och Donny van de Beek har redan ryktats in till laget.

Men Mourinho kommer ju faktiskt inte ta över förrän nästa säsong, så färdigpratat om honom nu. Paulo Fonseca gjorde ett hyfsat jobb ifjol och ännu bättre i höstas, men under våren har det gått väldigt tungt för laget. På de fyra senaste ligamatcherna har man tagit blott en poäng, och man kan knappast ursäkta sig med att man ställts mot tufft motstånd. Torino, Cagliari och Sampdoria är lagen som Roma kammat noll emot.

Här får man en än lättare uppgift, när tabelljumbon och redan nedflyttningsklara Crotone gästar. I Crotone har det mesta gått åt pipan den här säsongen, men man vann faktiskt mot nästan lika dåliga Parma häromveckan. Det var första segern sedan i början av mars.

Intressant med Crotone är att man har 197 centimeter långe Simy, som trots att han spelar för Crotone gjort 19 ligamål och ligger på femte plats i skytteligan. Är det någon Crotonespelare som ska kunna hota Roma så är det han.

Vi landar ändå i att Roma vinner detta ganska komfortabelt. Vi tror att laget leder redan i paus, och sedan promenerar hem en seger. Vi spelar ”Roma HT/FT till oddset 1,95 gånger pengarna. Det finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Roma HT/FT
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2498 Artiklar