Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 sep, 2023

Rögle – Malmö Redhawks (14/9): Stream, speltips & odds

Rögle Malmö Redhawks speltips stream

Vad: Rögle – Malmö Redhawks, SHL
Avspark: Den 14/9, kl. 19:00
Vart: Catena Arena
Stream: > TV4 Play
Speltips: Rögle vinner under ordinarie tid (1.68 hos Expekt)

Rögle och Malmö Redhawks möts i SHL-premiären på torsdag kväll! Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Dagen alla ishockeyfantaster väntat på hela sommaren är äntligen här – premiären av SHL! På torsdag kväll kliver Rögle och Malmö Redhawks in i tävlingen, då de möter varandra på Catena Arena. Kan Rögle få en bra start på en säsong där man på nytt hoppas på att kvalificera sig för slutspel, eller blir det Malmö Redhawks som premiärsegrar?

Redhawks hade en tuff säsong ifjol, då man slutade sist i grundserien men kvalades sig kvar. Man hoppas givetvis på en roligare säsong i år. Här finner ni allt inför Rögle – Malmö Redhawks, från speltips till info om hur ni kan streama matchen live.

Rögle vinner (ordinarie tid) (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Rögle kom på nionde plats ifjol, och åkte sedan ut i kvartsfinal av slutspelet. Inför denna säsong har man förstärkt laget, och är topptippat av många experter.
 • Malmö Redhawks slutade sist i grundserien ifjol, men kvalade sig kvar. De flesta är överens om att en ny, tuff säsong väntar.
 • Det här är den allra första speldagen av SHL, säsongen 2023-24. Grundserien pågår fram till den 12 mars 2024.

Streama Rögle – Malmö Redhawks

Det är relativt enkelt att live streama Rögle – Malmö Redhawks. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen direktsänt online är att skapa ett konto hos TV4 Play, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se ishockey live streams från SHL.

Det går utmärkt att ha i gång er Rögle – Malmö Redhawks stream från valfri enhet. Se matchen direktsänt från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller annan liknande enhet kan ni dessutom välja att koppla över sändningen av matchen till TV-skärmen. På så sätt kan ni se matchen på TV.

Vi är närmast övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er Rögle – Malmö Redhawks live stream. Bilden, ljudet och kommentatorerna håller hög klass, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

 1. Klicka dig vidare till TV4 Play
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Rögle – Malmö Redhawks

Rögle – Malmö Redhawks speltips

Malmö Redhawks hade onekligen ingen rolig säsong ifjol. Man slutade allra sist i grundserien, en poäng efter Brynäs, och fick kvalspela mot just Brynäs. I ett drama som sträckte sig över fem matcher kunde man dock hänga kvar i SHL, till supportrarnas stora glädje. Förhoppningen är att man i år ska få en mer bekväm säsong, och drömmen är givetvis att bli topp 10 och få spela slutspel under våren.

Rögle hade en stabil säsong ifjol. Man slutade på nionde plats i grundserien, och tog sig sedan vidare från åttondelsfinal i slutspelet efter att man slagit ut Leksand. I kvartsfinalen blev dock Skellefteå AIK för svåra.

Hur ska det då gå, när Rögle och Malmö Redhawks drabbar samman i denna SHL-premiär? Rögle går in i matchen som stora oddsfavoriter, vilket är rimligt sett till hur de här lagen presterade ifjol, och även sett till hur de sett ut spelmässigt under försäsongen.

Vi tycker att Rögle har förstärkt laget riktigt fint inför den här säsongen, och tror att man kommer att göra en fin säsong. Man har dessutom sett starka ut under försäsongen, vilket vi redan varit inne på. Vi tror att Rögle vinner den här matchen redan under ordinarie tid.

 • Vårt speltips: Rögle vinner (ordinarie tid)
 • Odds: 1.68
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på Rögle – Malmö Redhawks har vi hämtat från Expekt Sverige. Där kan ni även spela på mycket annat, och i samband med det ta del av välkomstbonusar på odds.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under hittar ni fler förslag på spel till Rögle – Malmö Redhawks.

Speltips Odds från Expekt
Rögle vinner inkl. förlängning/straffar 1.42
Malmö vinner inkl. förlängning/straffar 3.00
Under 5,5 mål i matchen 1.85

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar