Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 maj, 2021

Polen – Ryssland, 1/6: Stream, speltips & odds

Polen Ryssland Lewandowski

Polen och Ryssland laddar upp till EM med att träningsspela. Kanske kan Polen få svar på sin anfallsfråga inför mästerskapet?

EM närmar sig, och lagen träningsspelar mot varandra för att förbereda sig inför sommarens viktiga matcher. Polen kommer på tisdagen att ta emot Ryssland, och ska försöka slipa på formen. Framförallt vill man få ordning på anfallspositionen och även undvika ett nytt mästerskapsfiasko. Ryssland vill följa upp framgångarna från VM häromåret.

I den här artikeln kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Polen – Ryssland. Vi låter er även ta del av vårt speltips till matchen. Gillar ni betting kan vi även rekommendera er att samtidigt kolla in våra tips med odds till EM 2021.

Vad: Polen – Ryssland
När: Den 1/6, kl. 20:45
Vart: Stadion Miejski, Wroclaw
Vad: Träningslandskamp
Stream: C More
Speltips: Under 2,5 mål (1,75 hos Bet365)

Inför matchen

  • Polens spännande forward Krzysztof Piątek missar EM, och hans anfallskollega Arkadiusz Milik riskerar att göra detsamma.
  • Robert Lewandowski är däremot frisk, och har precis slagit målrekordet i Bundesliga. 41 kassar blev det, en fler än vad Gerd Müller gjorde för nästan 50 år sen.
  • Ryssland har inga anmärkningsvärda skadeavbräck.

Streama Polen – Ryssland live

Det TV-bolag som visar Polen – Ryssland live är C More, och du kommer att kunna se matchen lagen emellan direkt på nätet. Hos C More kommer du även att kunna live streama EM 2021. Det går att streama Polen – Ryssland live från mobil, dator eller surfplatta. Det är bara att välja hur du vill se matchen direktsänt. Om du har en HDMI-kabel eller Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

Matchen mellan Polen och Ryssland sänds med hög bildkvalitet, och det gäller såväl bild som ljud. Kommentatorerna är också skickliga, och har flera års erfarenhet av att referera fotboll bakom sig. Se din Polen – Ryssland stream och njut av att titta på fotboll live!

  1. Gå till C More
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Polen – Ryssland live!

Speltips inför matchen

Polen har ett väldigt starkt material, men har haft svårt att få till det i de stora mästerskapen. Allra närmast i minnet ligger VM-äventyret 2018, då man hamnade i en på förhand öppen grupp men hade väldigt svårt att uträtta något vettigt. Laget gjorde en slät figur, och Robert Lewandowski fick knappast ut det han visar i Bayern München år efter år.

Till den här matchen kommer Lewandowski kanske hetare än någonsin, efter att ha slagit Gerd Müllers ”omöjliga” målrekord i Bundesliga, som löpte 49 år bakåt i tiden. Müller satte 40 mål under en Bundesligasäsong, men Lewandowski smällde dit 41 kassar.

Bredvid Lewandowski har dock Polen en del bekymmer i anfallet. Krzysztof Piątek är skadad och missar EM, och även Arkadiusz Milik dras med skadeproblem. Förbundskapten Paulo Sousa, som tog över så sent som i januari, gillar dessutom att använda sig av ett tvåmannaanfall. Milik är dock inte utesluten ur spel, och vi får se hur han återhämtar sig från sin knäskada.

Ryssland stod för ett väldigt starkt hemma-VM 2018, där man glänste i gruppspelet och slog ut Spanien i åttondelsfinalen. Efter VM har dock inte utvecklingen varit så pass positiv som man hoppats, och laget har bland annat förlorat mot Serbien med 0-5. På VM-kvalet har man heller inte haft någon övertygande inledning, med förlust mot Slovakien.

Vi förväntar oss att få se en del rotation i lagen, att förbundskaptenerna väljer att gå runt mellan spelare för att bilda sig en ännu bättre uppfattning om vilka som ska spela i EM. Med stor rotation kan det ibland bli så att spelet inte stämmer utmärkt, och att det inte blir alltför mycket mål. Vi spelar därför under 2,5 mål, till oddset 1,75 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Här ser ni fler odds på Polen – Ryssland. Oddsen är från Bet365. Ta gärna även del av vår Bet365 recension.

Spel Odds hos Bet365
Polen vinner matchen 2,60
Oavgjort 3,20
Ryssland vinner matchen 2,70
Över 2,5 mål i matchen 2,05
Under 2,5 mål i matchen 1,75
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar