Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 14 okt, 2018

Polen – Italien: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Du kan få tillgång till matchen mellan Polen – Italien om du har ett konto på C More.

Matchen kommer att sändas i en bra kvalitet, HD-kvalitet. Utöver kvaliteten kan du även spola i matchen, pausa och titta på matchen i efterhand om du så beslutar.

  • Match: Polen – Italen, Division A i Nations League (grupp 3)
  • Datum & tid: Söndag den 14 oktober, 20:45
  • Arena: Schlesienstadion
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Polen

Szczesny

Kedziora – Glik – Bednarek – Jedrzejczyk

Blaszczykowski – Krychowiak – Zielinski – Kurzawa

Piatek – Lewandowski

Trolig laguppställning, Italien

Donnarumma

Florenzi – Bonucci – Chiellini – Biraghi

Pelligrini – Jorginho – Verratti

Chiesa – Bernardeschi – Insigne

Italien påväg tillbaka?

Polen och Italien har båda samma poäng, målskillnad och spelade matcher. Förra mötet mellan de båda lagen slutade som lika, på Italiens hemmaplan. Utmärkande för Italiens insats den matchen var deras skyhöga bollinnehav på 61,5 procent.

Huruvida Italien är på väg tillbaka som det ser ut just nu är en tidfråga, på grund av deras spelare och tränare som fortfarande inte verkar ha hamnat på plats. VM blev förgånget utom räckhåll eftersom Sverige förstörde italienarnas förväntningar om att få deltaga i världens största turnering.

Senaste mötet inleddes med Polens mål, då den polske Piotr Zielinski lyckades hitta målets högra kant genom en fräck placering på volley. Vid minut 76 blev det straff till Italien, som Jurginho lyckades spika in. Kvitterat. Matchen slutade därefter som 1-1.

Mario Balotelli verkar återfå den speltid han en gång hade i det italienska landslaget. Balotelli spelade totala 60 minuter i matchen mot Polen och fick ett skott, som flög långt över mål. Tyvärr fick vi inte vittna om någon fenomenal insats från Balotelli, men kanske får vi göra det denna match.

Speltips

Italien kommer troligtvis att ha mest i bollinnehav eftersom de visat sig kapabla till det, speciellt mot Polen. Polen å andra sidan kommer att försöka smyga in sig intill Italiens straffområde genom kontringar. Senast hade båda lagen lika mycket i skott, vilket indikerar att Polen är effektiva på kontringar.

Båda lagen förstår vikten i att vinna denna match, som ökar sannolikheten om de får deltaga i Europamästerskapet 2020, eftersom Portugal ligger på första plats med 6 poäng. Detta kommer därför att vara en offensiv men inte minst en händelserik match för båda lagen.

Vi tror att Italien vinner matchen till oddset 2.40 på Bet365

  • Tips: Italien vinner
  • Odds: 2.40 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar