Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 apr, 2021

Östersunds FK – Varbergs BoIS, 2/5: Stream, speltips & odds

Östersund Varberg stream speltips

Östersunds FK och Varbergs BoIS möts i Allsvenskan den 2 maj. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och även läsa om hur ni gör för att hitta en Östersund – Varberg stream.

Östersunds FK har återigen överraskat många, och är ännu obesegrade i årets allsvenska. Varbergs BoIS har presterat ungefär som förväntat, men ska försvaras med att man haft ett tufft spelschema.

På söndag 2/5 är det dags för dessa lag att ställas mot varandra. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, eller om ni vill läsa om hur ni hittar en Östersunds FK – Varbergs BoIS live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Östersunds FK – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 15:00, den 2/5
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Östersund vinner (2,40 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Östersunds FK har överraskat de flesta, och är obesegrade så här långt trots att man mött Malmö FF på bortaplan.
  • Varbergs BoIS har inte hittat rätt, och har bara plockat en poäng i årets allsvenska.
  • Både Östersund och Varberg väntas slåss i botten av Allsvenskan.

Resultat Odds
Östersunds FK vinner 2.40
Oavgjort 3.30
Varbergs BoIS vinner 2.70

Oddsen är från Bet365. Vill ni läsa mer om den bettingsajten kan ni ta del av Bet365 recension & betyg.

Streama Östersund – Varbergs BoIS

Hur gör man för att live streama Östersund – Varbergs BoIS? Det är enklare än vad man kan tro att se Allsvenskan online. Allt ni behöver göra för att starta er sändning av matchen är att skapa ett konto på Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang.

När du skaffat ditt abonnemang kan du ha igång din Östersund – Varberg live stream från valfri enhet. Titta på din fotboll live stream från mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet, både vad gäller bild och ljud.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Östersunds FK – Varbergs BoIS live!

Speltips inför matchen

Redan inför säsongen säsongen 2020 var Östersund på väg att degraderas på grund av ekonomiska problem och skulder. Men då coronapandemin drog in över Sverige valde förbundet att tillfälligt ta bort de ekonomiska kraven, vilket blev Östersunds räddning. De flesta trodde ändå att laget istället skulle åka rakt ur Allsvenskan. Spelartruppen var svag, ordföranden var häktad och klubben hade belagts med ett transferförbud. Inte mycket stod rätt till i föreningen.

Men Östersund klamrade sig kvar, och har fortfarande kvar transferförbudet. Det har gjort att man inte kunnat värva spelare på ett år, och återigen har lagets tippats i botten. Av Aftonbladets sportprofiler tippar 12 av 18 Östersund under nedflyttningsstrecket.

Inledningen av säsongen visar dock på annat. I premiären kryssade man borta mot Kalmar – som visat sig starka och vunnit sina efterföljande matcher – och i omgång två körde man över Örebro med 5-0. Därefter lyckades man återigen kryssa på bortaplan, mot självaste Malmö FF. Kanske har transferförbudet och kontinuiteten som följt av den varit någonting positivt?

Här möter Östersund ett Varberg som går in i den tuffa andrasäsongen, då man var nykomlingar ifjol. Jocke Persson har lovat att laget kommer hänga kvar, men resultaten så här långt ger honom inget stöd för det löftet. Kryss mot Mjällby i premiären, där man var det sämre laget, och sedan två förluster. Förlusterna har visserligen kommit mot Elfsborg och Djurgården, men det var riktigt klara förluster där man inte hade mycket att komma med.

Vi håller Östersund högre än Varberg för tillfället, som lider av att man tappat flera tongivande spelare från ifjol. Vårt spel blir den raka 1:an, till oddset 2,40 på Bet365.

  • Vårt speltips: Östersund vinner
  • Odds: 2.40
  • Spelsida: Bet365
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar