Östers IF - Halmstads BK (19/5): Stream, speltips & odds

Udinese – Milan, 11/12: Stream, speltips & odds

Öster och Halmstad möts i Superettan på torsdag kväll. Här finner ni allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om live stream.

På torsdag kväll får vi följa ett förväntat toppmöte från Superettan. Två av lagen som siktar på och räknar med att vara med och slåss om uppflyttning möts i Småland, där Östers IF tar emot Halmstads BK.

Halmstad inledde säsongen något knackigt, men har nu börjat komma igång. Öster har fått en godkänd start. Ta här del av våra tankar inför matchen, i form av ett speltips. Se även hur ni gör för att live streama Öster – Halmstad.

Streama fotboll online

Titta på matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Östers IF – Halmstads BK
Matchstart Kl. 19:00, den 19/5
Vart:  Visma Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: HBK vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Öster har startat säsongen starkt, och ligger på fjärde plats i Allsvenskan.
  • Efter en tuff start på säsongen har HBK fem raka segrar, och går mot en spännande säsong.
  • När lagen möttes i Superettan 2020 vann HBK båda mötena, med 2-0 respektive 3-0.

Statistik & startelvor

Streama Öster – Halmstad live

Det är inte alls särskilt svårt att live streama Östers IF – Halmstads BK. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Superettan via live streams.

Välj själv om ni ska ha igång er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller alltid hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga, både huvudkommentatorn och expertkommentatorn. Även de som sitter i studion är professionella och pålästa.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Se Öster – Halmstad live

Speltips & odds: Öster – Halmstad

Östers IF och Halmstads BK är två av lagen som inför säsongen hade målsättningen att vara med och slåss om uppflyttning, och särskilt då HBK som spelade i Allsvenskan ifjol. Sju omgångar in på säsongen av Superettan får vi säga att lagen gjort bra ifrån sig.

Halmstad inledde visserligen med en poäng på två matcher, men därefter har man trampat igång rejält med fem raka segrar. Öster kommer från en förlust senast, men med 13 poäng på 7 matcher placerar man sig på en fjärde plats i tabellen.

Bland de mer namnkunniga spelarna hos Öster finner vi särskilt nyförvärven Dzenis Kozica och Vladimir Rodic. Hos Halmstad finns mittbacksstjärnorna Andreas Johansson och Joseph Baffo, som trots att laget åkte ur Allsvenskan ifjol var ett av seriens absolut starkaste mittbackspar.

Halmstad kommer hit med en fantastisk form, med fem raka segrar och målskillnaden 10-2. Öster kommer från en förlust mot Örebro, och har ej heller riktigt lika stark trupp som Halmstad.

Vi tror mer på Halmstad i den här matchen, men vill ändå gardera oss för ett oavgjort resultat. Vi spelar därför ”Halmstad vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Spelet finnes till 1,80 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: HBK vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Vi spelar på Halmstads BK. Men titta gärna in andra odds på matchen i Småland.

Speltips Odds från Bet365
Öster vinner 2,70
Över 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,70

Relaterat

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg