Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 okt, 2023

Österrike – Belgien (13/10): Stream, speltips & odds

österrike belgien speltips

Vad: Österrike – Belgien
Avspark: Den 13/10, kl. 20:45
Vart: Ernst-Happen Stadion, Wien
Stream: > Viaplay
Speltips: Belgien vinner (2.70 hos Expekt)

Österrike och Belgien möts i EM-kvalet. De två lag som gör upp om förstaplatsen i gruppen, och som båda två med största sannolikhet kommer att ta sig till EM nästa sommar. Läs här speltips inför matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Sveriges utsikter att ta sig till EM ser inget vidare ut, utan man får förlita sig på många andra resultat, och även på en fullständig topprestation från eget håll. Det två lag som i stället väntas ta sig till EM från Grupp F är Österrike och Belgien, och dessa möts på fredag kväll.

I den här artikeln ger vi er alla förutsättningar inför Österrike – Belgien. Kolla in speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Belgien vinner (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Österrike saknar bland annat skadade Michael Gregoritsch. Belgien är utan Koen Casteels och Leandro Trossard.
 • Om Belgien vinner den här matchen är man klara för EM. Detsamma gäller för Österrike vid eventuell seger.
 • Det första mötet mellan dessa lag slutade 1-1.

Streama Österrike – Belgien

Det är rätt lätt att finna en Österrike – Belgien stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att streama mötet direktsänt på nätet är att skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Får ni det gjort kan ni se denna match, och bland annat även finna en Belgien – Sverige live stream att titta på.

Ni kan streama Österrike – Belgien från mobil, dator såväl som från surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande går det dessutom utmärkt att koppla över din fotboll stream av matchen till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Österrike – Belgien live stream. Det är hög kvalitet på bild, ljud och kommentatorer till sändningen.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Österrike – Belgien

Österrike – Belgien speltips

Precis som de flesta trodde på förhand, är det Belgien som toppar den här kvalgruppen när kvalspelet närmar sig sitt slut. Belgarna har spelat in 13 poäng, där man vunnit fyra matcher, kryssat en och inte förlorat någon. Den oavgjorda matchen skedde hemma mot Österrike, som man ställs emot igen nu denna fredag.

Österrike kan även dem stoltsera med resultatraden 4-1-0, och ligger bakom Belgien endast på sämre målskillnad. Det allra mesta tyder på att dem och Belgien blir lagen som tar sig till EM, då det är hela sju poäng ned till Sverige på tredjeplatsen. Det ska oerhört mycket till för att Sverige ska avancera till en topp två-placering.

Österrike har en del skadebekymmer inför den här matchen, där man bland annat saknar Christoph Baumgartner, David Alaba och Marcel Sabitzer. Det är avbräck som kommer att kännas. Belgien saknar Leandro Trossard, men man har så pass stor bredd på de offensiva positionerna att man lär klara sig rätt bra även utan honom.

Här tror vi att Belgien segrar. Laget är starkare, och har fördelen att ha en mindre skadedrabbad trupp. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2.70 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Belgien vinner
 • Odds: 2.70
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på Österrike – Belgien är hämtade från Expekt Sverige. Den bettingsidan har funnits sedan 1999, och den har en hel del bra odds. Titta även in spelbolag med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler förslag på spel till Österrike – Belgien nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.93
Under 2,5 mål 1.87
Båda lag gör mål – Nej 1.74

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar