Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 jul, 2023

Örebro SK – Östers IF (7/7): Stream, speltips & odds

Vad: Örebro SK – Östers IF, Superettan
Avspark: Den 7/7, kl. 19:00
Vart: Behrns Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Öster vinner (2.40 hos Expekt)

Örebro och Öster möts i en spännande match från Superettan på fredag kväll. Här ger vi er allt inför mötet, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Öster har fått en fin start på Superettansäsongen, och ligger på femte plats i tabellen. Under fredagskvällen ställs man emot Örebro, som det går desto sämre för. Laget ligger på trettonde plats, vilket innebär negativt kval.

När Superettan nu återstartar efter ett nästan en månads långt uppehåll är det givetvis väldigt viktigt att få en bra start på höstsäsongen, inte minst för Örebro som befunnit sig i kris under våren. Vi ser därför med spänning fram emot matchen på Behrns Arena denna fredagsafton. Ta här del av speltips till mötet, och se hur ni kan streama matchen live.

Öster vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Örebro gör en väldigt svag säsong, och ligger just nu på negativ kvalplats.
 • Öster går bättre, och ligger femma i Superettan.
 • Senast lagen möttes slutade matchen 1-1, efter att Jiloan Hamad och Dzenis Kozica stått för målen.

Streama Örebro – Öster

Det är inte på något sätt svårt att live streama Örebro – Öster, och allt som krävs för att göra så är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se Superettan live från valfri enhet.

Det går utmärkt att ha igång er Örebro – Öster stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, från dator eller genom surfplattan. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotbollssändning av matchen till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Örebro SK – Östers IF live stream. Det är hög kvalitet på bild, ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Örebro – Öster

Speltips & odds: Örebro – Öster

Örebros säsong har varit en rejäl flopp så här långt. Klubben, som nyligen hade en långvarig sejour i Allsvenskan, har verkligen gått utför de senaste åren. År 2021, när allt gick emot, hette det att ”laget var för bra för att åka ur”. Man insåg inte allvaret förrän det var för sent. Man hade värvat in Jiloan Hamad och Nahir Besara under sommaren, och trodde det skulle räcka för att åtminstone säkra kontraktet.

Men laget åkte ändå ur, och väl nere i Superettan 2022 var man bara två poäng ifrån att landa på negativ kvalplats. Nu, säsongen 2023, är det just där man befinner sig. Inte mycket har blivit bättre i ÖSK, som avslutade vårsäsongen med att förlora mot GAIS med 0-4.

Öster gör en bra säsong, och ligger på femte plats. Man har siktet inställt på att ta en av tre topplaceringar, även om det knappast gynnade laget att man förlorade sina två sista matcher innan uppehållet, däribland en mot toppkonkurrenten Utsikten. I Öster spelar bland annat den tidigare Malmö- och Hammarbyspelaren Vladimir Rodic.

Vi håller Öster som ett för stunden bättre fotbollslag än Örebro, och väljer här att spela 2:an. Den finnes till 2.40 gånger insatsen, hos Expekt.

 • Vårt speltips: Landskrona vinner
 • Odds: 2.40
 • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat våra odds på Örebro – Öster ifrån Expekt Sverige. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har massvis av bra odds. Titta även in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan hittar ni flera odds på Örebro – Öster.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.58
Över 2,5 mål 1.81
Under 2,5 mål 2.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar