Örebro SK - BK Häcken (3/10): Stream, speltips & odds

Örebro Häcken speltips stream

Krisande Örebro SK tar emot ojämna BK Häcken. Hur går det? Vi ger er vårt speltips och visar er hur ni hittar en Örebro – Häcken live stream.

Allsvenskan börjar närma sig slutet, och ett lag vars puls stiger för varje omgång är Örebro. Här tar man emot Häcken, i en match där man är på desperat jakt efter tre poäng.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför denna match på Behrn Arena. Kolla in vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Örebro – Häcken online.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Örebro SK – BK Häcken
Matchstart Kl. 15:00, den 3/10
Vart: Behrn Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Örebro vinner (3,60 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Örebro har haft en riktigt tuff höst och har fem poäng upp till kvalplats.
  • Häcken ligger i ingenmansland, efter en svag säsong.
  • Örebro vann vårmatchen mot Häcken, efter att ha vänt 0-2 till 3-2.

Streama Örebro – Häcken live

Det är väldigt enkelt att streama Örebro – Häcken live på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, då det är den sida som äger sändningsrättigheterna till att visa Allsvenskan, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se Örebro – Häcken online.

Det är möjligt att ha igång er fotboll stream av matchen direkt från valfri enhet. Koppla upp er Örebro – Häcken stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Örebro – Häcken live

Speltips & odds: Örebro – Häcken

Örebro SK jagar förtvivlat efter varje poäng de kan nå. Laget har legat i botten under hela säsongen, och kanske trodde man att problemen nästan skulle lösa sig av sig själv under sommaren. För truppen var i ärlighetens namn för bra för att åka ur, och när den dessutom förstärktes av klasspelarna Jiloan Hamad och Nahir Besara borde det bara vända.

Men det har inte blivit bättre överhuvudtaget, åtminstone inte resultatmässigt. Visserligen har positiva tendenser funnits, och man har ofta haft stolpe ut med onödiga utvisningar och sent insläppta mål. I slutändan är det likväl resultaten som räknas, och där har Örebro inte levererat. Nu återstår blott nio omgångar, och man har fem poäng upp till kval. För att placera sig på helt säker mark krävs sex pinnar.

Dagens motståndare BK Häcken har inte heller haft någon lyckosam säsong, men här finns åtminstone ingen fara för kontraktet. Laget inledde Allsvenskan katastrofdåligt utan att vinna någon av sina sju första matcher – då man bland annat förlorade mot Örebro – och efter en upphämtning under hösten ligger man åtminstone på 10:e plats. Men supportrarna får hålla tålamodet uppe och vänta till nästa säsong om man vill se någon spänning och kamp om topplaceringar. Denna säsong ska bara spelas av.

Just det faktum att Häcken inte har något att spela för, medan Örebro har allt att spela för, tror vi kan spela en stor roll här. Häcken har trots allt inte visat någon god form överhuvudtaget, och är segerlösa på sina fyra senaste matcher. Blott en vinst på de sju senaste har det blivit. Örebro vann faktiskt mot Östersund förra onsdagen, innan Malmö borta väntat nog blev för svårt.

Vi tror att Hamad och Besara leder Örebro till en efterlängtad seger här, och spelar den raka 1:an. Spelet finnes till oddset 3,60 på Bet365.

  • Vårt speltips: Örebro vinner
  • Odds: 3,60
  • Spelsida: Bet365

Om ni vill kan ni läsa vår Bet365-recension, och på så sätt lära er mer om bettingsidan.

Relaterade artiklar

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman