Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 23 maj, 2021

Örebro – Malmö FF, 24/5: Speltips & livestream

Örebro – Malmö FF, 24/5: Speltips & livestream

Örebro – Malmö FF möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Örebro – Malmö FF live stream.

I allsvenskan ska matchen mellan Örebro – Malmö FF spelas under måndagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama matchen. Örebro har under vårsäsongen varit helt under isen till största delen, samtidigt som Malmö FF ser ut att ha ett bra självförtroende trots sina skador på nyckelspelare. Vi tror på att Malmö FF vinner mötet och att det blir under 3.5 mål i matchen under söndagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Örebro – Malmö FF, och se även en bet365 bonus till denna sista allsvenska omgång innan sommaruppehållet.

Vad: Örebro – Malmö FF
Matchstart Kl. 18:30, den 24/5
Vart: Behrn Arena, Örebro
Live stream: DiscoveryPlus
TV-kanal:
Speltips: Malmö FF & Under (2.37 hos Bet365)

Streama Örebro – Malmö FF

Det är lätt att streama Örebro – Malmö FF i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto
  3. Välj sportabonnemanget
  4. Streama Örebro – Malmö FF + flera andra allsvenska matcher

Speltips inför matchen

Under måndagen ska mötet mellan Örebro – Malmö FF i allsvenskan stå av stapeln. Matchen är den sista innan uppehållet och lagen vill sluta vårsäsongen med en bra känsla.

Örebro kommer till denna sista omgång med ett haltande självförtroende och ett dåligt målsnitt. Närkelaget ligger på en femtondeplats i tabellen, med endast sju poäng på lika många matcher i allsvenskan. Samtidigt har Örebro endast gjort fyra mål på sju matcher, en oerhört svag målhistorik.

I Örebros senaste match förlorade de med 3-0 mot Degerfors på bortaplan efter ett hattrick av DIF-anfallaren Victor Edvardsen. Bortalaget hade inte mycket att komma med i matchen, och hemmalaget har helt överlägsen.

Serieledaren Malmö FF åker uppåt i landet för att ta sig an ett svagt Örebro i allsvenskan. Måndagens bortalag har gjort 16 mål på deras åtta inledande matcher och har verkligen kommit igång, även om de fick ett litet bakslag i förra mötet. I Malmö FF:s senaste match vann de med 2-1 mot Elfsborg efter ett händelserikt möte. Norrmannen Jo Inge Berget var påpasslig och stötte in bollen efter att Anel Ahmedhodzic nickat in den framför målet. Nyförvärvet Veljko Birmancevic sprack målnollan för egen del när han avancerade från vänsterkanten, dribblade sidleds och distinkt sköt bollen nere i närmsta hörnet.

Två orosmoment som skapades för Malmö FF i mötet mot Elfsborg blev dock skadorna på dansken Anders Christiansen och Ola Toivonen som båda fick kliva av i matchen. Toivonen uppges enligt rapporter vara allvarligt skadad, medan Christiansens skada ska vara lindrig.

Odds vi spelar på

Örebro har inte börjat allsvenskan vårsäsongen på ett övertygande sätt och målen trillar inte in på en regelbunden basis direkt. Malmö FF däremot har gjort flera mål i sina matcher och leder allsvenskan för närvarande.

Malmö FF har skador på Christiansen och Toivonen vilket kommer att gäcka dem en aning, även om vi tror att ersättarna kommer att fylla tomrummet på ett bra sätt.

Vi landar därför i att spela på att Malmö FF vinner och att det blir under 3.5 mål i matchen, till ett överraskande högt odds på 2.37 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö FF & Under (Resultat/Totalt antal mål)

Fler speltips

spanien italien speltips
EM
Vilken stormatch vi har framför oss! Spanien och Italien möts i Grupp B från EM under torsdagskvällen. Allt inför matchen finner ni här!
19 juni, 2024
slovenien serbien speltips
EM
Slovenien och Serbien möts i ett jugoslaviskt derby från EM 2024. Läs här allt inför matchen, och ta del av vårt speltips!
19 juni, 2024
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar