Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 29 apr, 2021

Örebro – IFK Norrköping, 2/5: Speltips & livestream

Örebro – IFK Norrköping, 2/5: Speltips & livestream

Örebro – IFK Norrköping möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Örebro – IFK Norrköping live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Örebro – IFK Norrköping spelas under lördagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama mötet. Örebro har börjat säsongen på ett väldigt dåligt sätt, medan IFK Norrköping har visat fin form. Vi tror därför på en bortaseger mellan Örebro och IFK Norrköping.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Örebro – IFK Norrköping, och se även bet365 bonus till mötet.

Streama fotboll i Sverige

Se fotboll hos Bet365

Vad: Örebro – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 15:00, den 2/5
Vart: Behrn Arena, Örebro
Live stream: DiscoveryPlus
TV-kanal:
Speltips: IFK Norrköping & Under (4.50 hos Bet365)

Streama Örebro – IFK Norrköping

Det är lätt att streama Örebro – IFK Norrköping i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa sportabonnemanget
  4. Streama Örebro – IFK Norrköping live

Speltips inför matchen

Under söndagen ska matchen mellan Örebro – IFK Norrköping mötas i allsvenskan. Samtidigt som bortalaget IFK Norrköping kommer med en bra form, är hemmalaget Örebro verkligen nere i skiten.

Örebro kommer till detta möte med IFK Norrköping med ett självförtroende i nere i botten. Laget förlorade med 5-0 mot Östersunds FK i deras senaste möte och Örebro hade inte mycket att komma med i matchen. Mötet dominerades av engelsmannen Blair Turgott som också gjorde två baljor i matchen på kontring.

Sedan allsvenskan började har söndagens hemmalag inte heller gjort mål och flera saker i spelet, defensivt som offensivt, stämmer inte alls. Örebro har endast tagit en poäng som de gjorde mot IFK Göteborg med 0-0 i den första omgången, förlust med 5-0 mot Östersunds FK och förlust med 1-0 mot Kalmar FF. Örebro behöver verkligen täppa igen bakåt och göra något mål framåt snart för att kunna ha någon chans att inte hamn för långt bakåt och på en nedflyttningsplats.

IFK Norrköping har börjat denna säsongen på ett sådär bra sätt, men ser ut att ha kommit igång bra nu. I deras senaste match vann de med 2-1 mot Halmstads BK efter mål av anfallaren Samuel Adegbenro och den isländske talangen Isak Bergmann Johannesson.

Under Rikard Norling har IFK Norrköping spelat upp sig efter en mindre bra start. Söndagens bortalag har spelat oavgjort en match (Sirius, 1-1), förlorat en (Djurgården, 1-0) och vunnit en match (Halmstads BK, 2-1) sedan allsvenskan 2021 startade. Vi tror att IFK Norrköping fortsätter rida på segervågen under söndagen och vinner på bortaplan mot undermåliga Örebro.

Odds vi spelar på

IFK Norrköping är i en bra form och är på gång, medan Örebro är verkligen nere i skiten för närvarande och har inte gjort mål än så länge i allsvenskan. Samtidigt har IFK Norrköping inte en historik av att göra många mål under tränaren Norling, utan hans lag har ofta en bra defensiv.

Örebro har börjat säsongen miserabelt och behöver täcka till läckan som nu infinner sig då de släpper in många mål bakåt. Vi tror dock att IFK Norrköping vinner mötet ändå, men att det blir få mål i matchen.

Vi landar därför i att spela på IFK Norrköping & Under 2.5, till ett väldigt generöst odds på 4.50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: IFK Norrköping & Under (Resultat/Totalt antal mål)

Fler speltips

österrike frankrike speltips stream
EM
Stjärnfyllda Frankrike kliver in i EM, då man ställs emot Österrike i sin öppningsmatch. Läs allt inför mötet här!
14 juni, 2024
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024
slovakien danmark speltips stream
EM
Danmark kliver in i EM, och gör det med en intressant match mot Slovenien. Här finner ni allt inför mötet!
14 juni, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar