Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 maj, 2021

Örebro – Halmstad, 8/5: Stream, speltips & odds

Örebro Halmstad speltips stream

Örebro SK och Halmstads BK gör upp i en trevlig sammandrabbning på lördag kväll. ÖSK väntar fortfarande på sitt första mål för säsongen. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och även hitta en Örebro – Halmstad stream.

Örebro har ännu inte hittat målet i Allsvenskan, och ligger sist. Halmstad däremot inledde med att vinna premiären, men har sedan inte tagit någon mer trepoängare. Kan något av lagen hämta en seger här?

Vi ger er vårt speltips med odds till matchen, och visar er även hur ni hittar en Örebro – Halmstad stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Örebro SK – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 8/5
Vart: Behrn Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Under 2,5 mål (1,70 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Örebro har inte slagit Halmstad sedan våren 2014, vilket ger oss fem möten utan seger. Då var det Shpetim Hasani och Mohammed Saeid som gav Örebro segern.
  • Senast lagen delade serie var 2017, under HBK:s senaste sejour i Allsvenskan. Då slutade ena matchen 0-0 och den andra vanns av Halmstad med 1-0, efter mål av Gabriel Gudmundsson.
  • Örebro är det enda lag i Allsvenskan 2021 som ännu inte gjort mål.

Resultat Odds
Örebro vinner 2.80
Oavgjort 3.20
Halmstad vinner 2.50

Oddsen är hämtade från Bet365. Här kan ni läsa om Bet365 bonus & recension.

Streama Örebro – Halmstad

Det är enkelt att live streama Örebro – Halmstad, och för att se matchen live kan vi rekommendera er att skapa ett konto på Discovery Plus, som visar Allsvenskan online. Har du ett konto där kan du se fotboll direkt från valfri enhet.

Din Örebro – Halmstad live stream kommer att hålla hög nivå, och det gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Matchen har avspark 17:30 men sändningen börjar strax dessförinnan. Njut av att se fotboll live!

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Örebro SK – Halmstads BK live!

Speltips inför matchen

Örebro har inte gjort många glada så här långt. Laget ligger sist i Allsvenskan och har inte gjort ett enda mål framåt. Man inledde med att spela 0-0 mot IFK Göteborg, en godkänd premiär, men har sedan förlorat mot Östersund, Kalmar och Norrköping med 0-5, 0-1 respektive 0-3. Det är svårt att finna ljusglimtar hos detta lag för tillfället.

Romain Gall har värvats in och man hoppas på att han ska stå för en hel del poäng, men han ser inte ut att vara redo att ersätta den ack så viktige Nahir Besara. Man får nog nästan lägga förhoppningarna på att Besara återvänder från Dubai i sommar för en tredje sejour i ÖSK, för annars kan det mycket väl bli bottenstrid i höst.

Halmstad inledde med att besegra Häcken, och hyllningskören var igång för dessa nykomlingar. Så här i efterhand känns segern mot Häcken inte fullt lika imponerande, då Hisingenlaget ännu inte vunnit någon match. Det har Halmstad heller inte gjort sedan den där premiären.

Allra senast spelade HBK 1-1 mot IFK Göteborg, och man står nu på fyra poäng på lika många spelade matcher.

Vi tror på ont om mål i en match mellan två lag vars största styrkor ligger defensivt. Under 2,5 mål spelas till 1,70 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.70
  • Spelsida: Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar