Henrik Roswall photo
Henrik Roswall

- 2 jun, 2019

Speltips & Odds: Helsingborg – Malmö FF

Då var det äntligen dags för skånederby igen. Helsingborg – Malmö FF är en riktig klassiker mellan två anrika skånska klubbar. Med tanke på Helsinborgs utflykt i Superettan så var det ett tag sen vi hade ett derby lagen emellan. Så detta kommer bli en sevärd historia.

Trolig laguppställning Helsingborg:

Joelsson
Holgersson Liverstam Weberg Eriksson
Abubakari Landgren
Jonsson Wanderson Svensson
Bjarnason

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin
Larsson Lewicki Bengtsson Safari
Berget Christiansen Traustason Rieks
Rosenberg Antonsson

Här hittar ni info om hur ni gör för att streama Allsvenskan live.

Malmö siktar på att befästa serieledningen

Det är serieledarna Malmö FF som kommer på besök idag. Matchen är antagligen den viktigaste på året för båda lagen särskilt för lillebror Helsinborg. Idag har man chansen att tvåla dit värsta rivalerna på hemmaplan. Efter en fin start har man börjat halka efter rejält i Helsingborg och man ligger nu på kvalplats neråt. Det är sannerligen en tuff uppgift som väntar då Malmö har en kalasform och självförtroendet är på topp.

Med tre poäng ner till 2:an Djurgården så siktar man på att göra ett litet ryck i tabellen. Båda lagen förfogar över starka trupper med sina bästa spelare tillgängliga för spel. Malmö kommer vara favoriter idag och för Helsinborg kommer varenda poäng vara en seger.

Speltips & Odds: Helsingborg – Malmö FF

Även om det är ett derby och krig och karaktär kommer vara i fokus så kommer spelövertaget oavsett att vara bortalagets. Med den formen man är i så kommer det bli väldigt tufft för Helsinborg att stå emot trycket från Malmö FF. Vi kommer gå på ett hörnspel i denna matchen där över 4,5 hörnor i första halvlek ger oddset 2,00(Bet365) vilket är spelvärt.

Tips: Över 4,5 hörnor i första halvlek

Odds: 2,00

Henrik Roswall

Henrik Rosvall är Sportals stora bettingexpert, och bevakar särskilt Premier League och Allsvenskan.

”Henke” har dessutom själv spelat fotboll, i Division 1, och var även nära att få ett kontrakt med Helsingborgs IF då de stod på toppen av svensk fotboll. Återkommande knäskador satte dock stopp på en lovande karriär.

10 Artiklar