Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 27 jun, 2022

Norrby – Östersund, 28/6: Speltips & stream

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

Varken Norrby IF eller Östersunds FK har fått någon drömstart i Superettan, när 10 omgångar har spelats färdigt.

Båda lagen förlorade sina respektive matcher innan sommaruppehållet och är måna om att få en bra start när serien återupptas.

Det råder en solklar klasskillnad mellan lagen där Norrby är det bättre av de två och bör inte ha några bekymmer att vinna duellen.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Norrby – Östersund, Superettan
Avspark: Den 2022-06-28, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Norrby -1 (Odds: 1.71 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’wjmWUlmXRflg0yC7YNyD73GWK6OUxRjjtUzJiWD4′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrby – Östersund live

Det är lätt att streama matchen mellan Norrby och Östersund online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att öppna ett konto gratis hos Discovery Plus.

Därefter behöver du välja ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Superettan live streams, som Norrby – Östersund live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Norrby mot Östersund

Speltips & odds

Att hitta nätmaskorna har varit ett stort bekymmer för Norrby denna säsong. Man är sämst på det, med bara 7 fullträffar.

Å andra sidan släpper man inte heller in så värst många mål. Så detta jämnar lite ut sig.

Starten på säsongen har ändå varit lite svag då man totalt har bemästrat att plocka 11 poäng. Det räcker till en 13:e plats i tabellen, som innebär kval till överlevnad. Däremot är Landskrona och Dalkurd på lika många poäng, men lite bättre målskillnad.

Innan uppehållet blev det en förlust på resande fot mot Brage. Det var en jämn tillställning där Perparim Beqaj reducerade till slutresultatet 1-2, med en halvtimme kvar. Fast några fler mål än så blev det aldrig.

Norrby har en gyllene chans att hitta tillbaka till vinnarspåret när enklast möjliga motstånd kommer på besök.

Även om Östersund inte är jumbon men ligger nästsist i tabellen är de i särklass sämst på bortagräs. Med två avgjorda tillställningar och 4 förluster, samt en målskillnad på 4:13, är det svårt att lita på dem.

I de två senaste bortamatcher har de läckt in mål. Slutsiffrorna har skrivts till 1-4 både mot Brommapojkarna och AFC Eskilstuna.

Östersund har en urusel form med 5 förluster på de 6 senaste omgångar. Däremellan har det blivit en mållös tillställning hemma mot Örgryte.

Så allting ligger i Norrbys händer. Det mesta lutar mot att även de slår Östersund, förmodligen med stora tal.

Spelbolag erbjuder en smart asiatisk lina där insatsen återbetalas om segersiffrorna skrivs med endast ett mål i marginal.

Därför faller spelet på att Norrby täcker den asiatiska handikapp linan på -1 mål mot Östersund. Vinst vid slutresultat 2-0, 3-0 och liknande.

  • Vårt speltips: Norrby -1 Asian Handicap
  • Odds: 1.71
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Superettan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Norrby vinner matchen, med en försäkring, mot Östersund i Superettan.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Norrby – Östersund kampen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Norrby vinner matchen 1.42
Över 2,5 mål i matchen 1.76
Perparim Beqaj gör mål i matchen 2.12

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar