Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 18 jul, 2022

Norrby – Jönköpings Södra, 19/7: Speltips & stream

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

Ett intressant möte spelas på den nedre halvan av Superettan tabellen när Norrby IF gästas av Jönköpings Södra.

Det skiljer bara två placeringar och 6 poäng mellan lagen, till Norrbys fördel, som ligger på en 11:e plats i tabellen. Jämnt.

Båda lagen lyckades hålla nollan senast och vinna sina respektive matcher med 1-0. Så något målkalas är inte att vänta.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Norrby – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2022-07-19, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.95 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’mu2dFR8NZUfcWJLcbn4OUA5VPNZbaLawUrRfV6UG’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Norrby – Jönköpings Södra live

Att streama fotboll från Superettan är populärt och enkelt. På tisdag kan du titta på mötet mellan Norrby och Jönköpings Södra online.

Du kan se matchen via mobilen, datorn eller surfplattan, bland annat, efter att ha tecknat ett abonnemang hos Discovery Plus.

Snabbguide kommer nedan:

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Norrby mot Jönköpings Södra live

Speltips & odds

Norrby gjorde en makalös förra säsong och hamnade på en 4:e plats. De fick ihop lika många poäng som Helsingborg, som blev uppgraderade till Allsvenskan, genom en playoff plats.

Denna säsong har inte varit lika magnifik. Att ta 17 poäng efter 13 omgångar vittnar om att spelet inte riktigt har stämt.

Hemmaspelet har blivit betydligt bättre. Under de två senaste hemmamatchernar har man besegrat Östersund och Västerås SK, utan att släppa in något mål.

Mot VSK senast blev Anton Wede matchens enda målskytt, strax innan halvtidspausen. Försvararen Viktor Bergh, som har spelat samtliga matcher för klubben i Superettan, drog på sig sitt tredje ostskiva och är därmed avstängd till detta möte.

Även gästerna har avbräck, främst på den tongivande mittfältaren Robin Book, som har nätat 4 gånger hittills. Även han har dragit på sig 3 gula kort. Försvararen Adam Ben Lamin är också avstängd, efter att ha dragit på sig sitt 6:e gula kort för säsongen.

Jönköpings Södra kommer från en bra insats mot jumbon Östersund. Även om motståndet var svagt lyckades de spela bra. Robin Book gjorde matchens enda mål efter bara 2 minuters spel. Han blir ett stort avbräck i det offensiva spelet.

Spelbolag har Norrby som klara favoriter, efter att ha imponerat på hemmagräs. Däremot lutar detta möte inte mot att bli någon målfest, då inget av lagen direkt öser in mål. Samtidigt har de båda lyckats hålla tätt bakåt i den senaste omgången.

Därför faller spelet på att Superettan-mötet mellan Norrby och Jönköpings Södra slutar med som mest 2 insläppta mål. Men inga fler än så.

Till nästan dubbla pengar i odds.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.95
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Superettan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att det blir som högst 2 mål mellan Norrby och Jönköpings Södra.

Hos Unibet hittar vi flera spelvärda odds inför mötet Norrby – Jönköpings Södra.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Norrby vinner matchen 1.58
Båda lag gör inte mål i matchen 1.90
Inga mål i första halvlek 3.20

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar