Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 okt, 2023

Norge – Spanien (15/10): Stream, speltips & odds

norge spanien speltips stream

Vad: Norge – Spanien
Avspark: Den 15/10, kl. 20:45
Vart: Ullevål
Stream: > Viaplay
Speltips: Spanien vinner (1.97 hos Expekt)

Norge och Spanien möter varandra i EM-kvalet, i en match där spanjorerna givetvis går in som favoriter. Läs speltips och se hur ni kan streama matchen live.

Norge tar emot Spanien i EM-kvalet på söndagskvällen, i en match som Norge bör vinna om man ska ha några som helst chanser att ta sig till EM direkt via det vanliga kvalet. Spanien kan samtidigt säkra sin EM-plats här, om man vinner.

Vi tar er igenom alla förutsättningar inför Norge – Spanien. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Spanien vinner (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Nico Williams och Alejandro Balde missar matchen på grund av skador. Detsamma med Lamine Yamal.
 • Norge har inga som helst skadebekymmer inför den här matchen.
 • När lagen möttes i Spanien tidigare under kvalet så vann Spanien med 3-0, även ett mål av Dani Olmo och två från Joselu.

Streama Norge – Spanien

Det är rätt enkelt att finna en Norge – Spanien live stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla matcher från EM-kvalet, och även streama Belgien – Sverige.

Det går att ha i gång er Norge – Spanien stream via mobil såväl som från dator eller surfplatta. Ni kan alltså se matchen från valfri enhet hos Viaplay. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Bilden, ljudet och kommentatorer hos Viaplay håller hög kvalitet, och vi har därför all anledning att tro att ni kommer att bli nöjda med att streama Norge – Spanien.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Norge – Spanien

Norge – Spanien speltips

Norges start på EM-kvalet var långt ifrån vad man hade hoppats på, då man inledde kvalspelet med blott en poäng på de tre första matcherna. Dubbla förluster mot Spanien och Skottland, och bara en poäng borta mot Georgien. Sedan dess har det varit uppförsbacke för norrmännen, inte minst med tanke på att närmsta konkurrenten Skottland gått bra och vunnit varenda match, förutom den allra senaste nu mot Spanien.

Att Norge ska nå EM genom det vanliga kvalet förefaller inte längre särskilt sannolikt – om det någonsin varit det för en nation som inte gjort ett slutspel sedan år 2000 – men tar man poäng mot Spanien här finns åtminstone fortfarande en teoretisk chans. Vid förlust är det bara att glömma EM-kvalet, men man har åtminstone en extrachans genom Nations League.

Spanien förlorade överraskande bortamatchen mot Skottland tidigare under kvalet, men annars har man vunnit alla sina matcher. Vinst här och man är EM-klart.

Det är inget dåligt lag Norge kan ställa upp med här, och med unge stjärnskottet Antonio Nusa är offensiven ytterligare förstärkt. Laget kommer dock ha svårt att mäta sig med Spanien, som lär vara sugna på att säkra EM-platsen här. Den raka 2:an erbjuds till 1.97 gånger pengarna hos Expekt, och det är enligt oss ett bra odds. Spansk seger spelas.

 • Vårt speltips: Spanien vinner
 • Odds: 1.97
 • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat dessa odds på Norge – Spanien ifrån Expekt Sverige. Bettingsidan har funnits sedan 1999, och sitter på många bra odds. Kolla även in spelbolag med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner fler förslag på spel till Norge – Spanien nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.90
Under 2,5 mål 1.90
Båda lag gör mål – Nej 1.98

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar