Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 nov, 2023

Nordic United – Örgryte 23/11: Stream, odds & speltips

Nordic United ställs mot Superettan-laget Örgryte i en kvalmatch på torsdag klockan 19:00.

Det är två möten som väntar mellan dessa lag, och det första kommer att äga rum på Södertälje Fotbollsarena. Vi kommer att gå igenom allt inför det första mötet, erbjuda speltips med höga odds och visa dig också hur du kan streama denna spännande drabbning online. Häng med oss genom hela processen och ta del av all information inför denna match.

Vad: Nordic United – Örgryte, Superettan-kval
När: Den 23/11, kl. 19:10
Vart: Södertälje Fotbollsarena
Speltips: Båda lagen gör mål (1.57 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Båda lagen gör mål

Odds = 1.57
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Hemmalaget Nordic United kommer till matchen med otroliga sju raka vinster i ryggen.
 • Örgryte, trots sin svaga säsong, lyckades skrapa ihop två raka segrar mot slutet.
 • Det stundar ett spännande dubbelmöte, dock pekar oddsen på att Örgryte är stora favoriter att klara av uppgiften enligt spelbolagen.

Nordic United – Örgryte stream

Om du är intresserad av att streama matchen mellan Nordic United och Örgryte online, går det självklart utmärkt. Det enda du behöver i så fall är ett konto hos TV4 Play och ett sportabonnemang. När du väl har skaffat detta kommer du att få tillgång till kvalmatcherna och självklart även mycket annat spännande under året. Dessutom erbjuds en imponerande ljud- och bildkvalitet på deras streamingplattform med svenska kommentatorer. Det kan knappast bli bättre än så – vi rekommenderar starkt TV4 Play!

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Nordic United – Örgryte

Nordic United – Örgryte speltips

Vi kommer att fokusera på mål i detta möte – det är precis det vi förväntar oss från denna spännande match mellan Nordic United och Örgryte.

Nordic United går in som underdogs, dels för att man möter ett lag från Superettan och dels för att Örgryte helt enkelt har ett starkare lag på pappret. Dock ska inte hemmalaget underskattas. Det är ett bra lag med en imponerande offensiv, och man kommer dessutom in i matchen med en lysande form med sju raka vinster bakom sig. Dessutom har man varit mycket starka på hemmaplan. Inte minst har man Shergo Shhab i storform, som bokstavligen har öst in mål på sistone.

Örgryte lyckades till slut skrapa ihop två raka segrar som tog laget till en 14:e plats i tabellen, vilket betyder kvalspel för att hålla sig kvar i Superettan. Det var inte vad Örgryte förväntade sig när säsongen började, att de skulle vara ett lag som kämpar i botten. Men nu är de här och har fått en chans att åtminstone hålla sig kvar i ligan. Det blir inte enkelt, men deras två segrar bådar gott inför detta dubbelmöte mot Nordic United.

Vi väljer alternativet ”Båda lagen gör mål” i matchen som vårt speltips. Vi tror på en öppen match, åtminstone i det första mötet. Det andra mötet i Örgryte kommer naturligtvis att vara mycket utmanande för Nordic United, så hemmalaget kommer behöva ett bra resultat här. Med tanke på deras fina offensiv finns det absolut möjligheter för ett par mål i matchen. Vi tror också att Örgryte inte kommer att lämna matchen utan minst ett mål. Med två segrar i ryggen går de in i matchen med förhoppningen om ett bra resultat.

Mer odds & betting inför matchen

Ta gärna en titt på våra andra speltips och odds inför matchen.

Samtliga odds är hämtade från Bet365, som utöver odds även erbjuder ett casino med svensk licens. Så om du är intresserad av både och, passar spelbolaget dig utmärkt.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.65
Över 3.5 mål 2.50
Rätt resultat: 2-2 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar