Nederländerna - Skottland, 2/6: Speltips & stream

the Holland national team sing the national anthem, during the Nations League soccer match Italy vs Netherlands, in Bergamo.

Resultat
Odds
Nederländerna
Oavgjort
Skottland
Odds hämtat på Unibet:

 

Det är mindre än 2 veckor till EM när Nederländerna och Skottland drabbas samma i en vänskapsmatch, på neutral mark i Portugal.

Nederländerna är rankade på en 16:e plats i FIFA rankningen medan Skottland ligger på plats 44.

Efter att ha gjort ett lysande EM-kval och börjat bra i VM-kvalet är Nederländerna givna favoriter att slå Skottland.

Detta blir första gången sedan 1998 som Skottland får spela mästerskapet, efter att ha slagit ut Serbien på straffar i playoffen.

Nederländerna är ändå ett helt nummer större.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Nederländerna – Skottland, Vänskapsmatch
Avspark: Den 2021-06-02, kl. 20:45
Vart: Estadio Algarve
Live stream: > Se samtliga vänskapslandskamper hos Cmore
TV-kanal: Cmore
Speltips: Nederländerna -1 Asian Handicap (Odds: 1.72 hos Unibet)

Streama Nederländerna – Skottland

Det är lätt att streama vänskapsmatchen mellan Nederländerna – Skottland online. Det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Cmore.

Titta via mobil, dator eller surfplatta.

 

  1. Gå till Cmore
  2. Välj C More Mycket Sport
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Nederländerna – Skottland + TV, Serier, Film och Sport online

 

Speltips & odds

 

Det var inte bekymmer för Nederländerna att kvala till EM. De kom 2:a i gruppen efter Tyskland. Nederländerna vann 6 av 8 matcher.

I VM-kvalet fick Nederländerna sig en kalldusch borta i Turkiet, som gjorde en fantastisk insats. Burak Yilmaz gjorde ett hattrick för turkarna.

Men Nederländerna reste sig direkt och vann komfortabelt mot Lettland med 2-0 innan det blev innebandysiffror mot Gibraltar, där siffrorna skrevs till 7-0.

Att Nederländerna har missat att kvala in till EM 2016 och VM 2018 är historia. Detta har de verkligen lagt bakom sig och spelar som en toppnation. Nederländerna är i dagsläget kapabla att slå vilket landslag som helst. Kvalitén i truppen är skyhög med ett flertal fotbollsspelare som är nycklar i sina stora europeiska klubblag.

Skottland hade ett tufft EM-kval där de skärpte till sig i slutet och tog 3 raka segrar. Detta ledde till en playoff plats, där skottarna förlust slog ut israelerna på straffar, efter ett mållöst möte. Därefter blev det oavgjort även mot Serbien, där Skottland gick segrandes ur dueller, återigen på straffar.

Efter detta förlorade Skottland två raka Nations League matcher mot Slovakien och Israel. När det inte riktigt gäller så är inte Skottland så vassa, utan relativt enkla att bryta ner.

VM-kvalet har börjat helt okej för Skottland som har kryssat mot Österrike och Israel och vunnit mot Färöarna på hemmaplan.

Då Skottland har en förmåga att gå ner sig i vänskapsmatcherna blir det svårt att få ut något mot en betydligt bättre motståndare. Nederländerna väger för tungt och ska inte ha några större bekymmer med att vinna matchen. Det kan till och med bli en storseger igen.

Därför landar spelet på att Nederländerna vinner matchen på den asiatiska handikapp linan på -1 mål. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Nederländerna.

Spelet sitter vid exempelvis 2-0 eller 3-1 till Nederländerna. Du hittar mer spel inom EM 2021 betting & odds i vår guide.

 

 

  • Vårt speltips: Nederländerna vinner matchen med -1 mål i asiatisk handikapp
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Nederländernas möjlig startuppställning:

Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Ake; Wijnaldum, De Jong; Berghuis, Klaassen, Depay; De Jong.

Skottlands möjlig startuppställning:

Marshall; Hanley, Cooper, Tierney; O’Donnell, McTominay, McGinn, McGregor, Robertson; Adams, Dykes.

 

 

Andra nyheter

Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman