Nederländerna - Skottland, 2/6: Speltips & stream

the Holland national team sing the national anthem, during the Nations League soccer match Italy vs Netherlands, in Bergamo.

 

Det är mindre än 2 veckor till EM när Nederländerna och Skottland drabbas samma i en vänskapsmatch, på neutral mark i Portugal.

Nederländerna är rankade på en 16:e plats i FIFA rankningen medan Skottland ligger på plats 44.

Efter att ha gjort ett lysande EM-kval och börjat bra i VM-kvalet är Nederländerna givna favoriter att slå Skottland.

Detta blir första gången sedan 1998 som Skottland får spela mästerskapet, efter att ha slagit ut Serbien på straffar i playoffen.

Nederländerna är ändå ett helt nummer större.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Nederländerna – Skottland, Vänskapsmatch
Avspark: Den 2021-06-02, kl. 20:45
Vart: Estadio Algarve
Live stream: > Se samtliga vänskapslandskamper hos Cmore
TV-kanal: Cmore
Speltips: Nederländerna -1 Asian Handicap (Odds: 1.72 hos Unibet)

Streama Nederländerna – Skottland

Det är lätt att streama vänskapsmatchen mellan Nederländerna – Skottland online. Det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Cmore.

Titta via mobil, dator eller surfplatta.

 

  1. Gå till Cmore
  2. Välj C More Mycket Sport
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Nederländerna – Skottland + TV, Serier, Film och Sport online

 

Speltips & odds

 

Det var inte bekymmer för Nederländerna att kvala till EM. De kom 2:a i gruppen efter Tyskland. Nederländerna vann 6 av 8 matcher.

I VM-kvalet fick Nederländerna sig en kalldusch borta i Turkiet, som gjorde en fantastisk insats. Burak Yilmaz gjorde ett hattrick för turkarna.

Men Nederländerna reste sig direkt och vann komfortabelt mot Lettland med 2-0 innan det blev innebandysiffror mot Gibraltar, där siffrorna skrevs till 7-0.

Att Nederländerna har missat att kvala in till EM 2016 och VM 2018 är historia. Detta har de verkligen lagt bakom sig och spelar som en toppnation. Nederländerna är i dagsläget kapabla att slå vilket landslag som helst. Kvalitén i truppen är skyhög med ett flertal fotbollsspelare som är nycklar i sina stora europeiska klubblag.

Skottland hade ett tufft EM-kval där de skärpte till sig i slutet och tog 3 raka segrar. Detta ledde till en playoff plats, där skottarna förlust slog ut israelerna på straffar, efter ett mållöst möte. Därefter blev det oavgjort även mot Serbien, där Skottland gick segrandes ur dueller, återigen på straffar.

Efter detta förlorade Skottland två raka Nations League matcher mot Slovakien och Israel. När det inte riktigt gäller så är inte Skottland så vassa, utan relativt enkla att bryta ner.

VM-kvalet har börjat helt okej för Skottland som har kryssat mot Österrike och Israel och vunnit mot Färöarna på hemmaplan.

Då Skottland har en förmåga att gå ner sig i vänskapsmatcherna blir det svårt att få ut något mot en betydligt bättre motståndare. Nederländerna väger för tungt och ska inte ha några större bekymmer med att vinna matchen. Det kan till och med bli en storseger igen.

Därför landar spelet på att Nederländerna vinner matchen på den asiatiska handikapp linan på -1 mål. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Nederländerna.

Spelet sitter vid exempelvis 2-0 eller 3-1 till Nederländerna. Du hittar mer spel inom EM 2021 betting & odds i vår guide.

 

 

  • Vårt speltips: Nederländerna vinner matchen med -1 mål i asiatisk handikapp
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Unibet

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Nederländernas möjlig startuppställning:

Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Ake; Wijnaldum, De Jong; Berghuis, Klaassen, Depay; De Jong.

Skottlands möjlig startuppställning:

Marshall; Hanley, Cooper, Tierney; O’Donnell, McTominay, McGinn, McGregor, Robertson; Adams, Dykes.

 

 

Andra nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman