Napoli - Cagliari, 2/5: Stream, speltips & odds

Napoli Cagliari stream speltips

Napoli fortsätter jakten på att säkra Champions League-spel. Här ställs man emot Cagliari, som ska försöka säkra kontraktet. Ta del av speltips till matchen, och läs även om hur du kan hitta en Napoli – Cagliari live stream.

Napoli har gått väldigt starkt på sistone, och har nu grepp om en plats till Champions League nästa säsong. Cagliari har också en positiv form, och ser ut att kunna klara kontraktet.

På söndag ställs dessa två lag emot varandra. Vi tar oss an att tippa matchen, och visar även hur ni gör för att finna en Napoli – Cagliari stream.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Napoli – Cagliari
Matchstart Kl. 15:00, den 2/5
Vart: Stadio Diego Armando Maradona
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Båda lag gör mål – ja (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Napoli har vunnit åtta av sina elva senaste ligamatcher.
  • Cagliari har tre raka segrar.
  • När lagen möttes tidigare under säsongen vann Napoli med 4-1.

Resultat Odds
Napoli vinner 1,36
Oavgjort 5,00
Cagliari vinner 8,50

Oddsen finner du hos Bet365. Här kan ni ta del av vår recension om Bet365.

Streama Napoli – Cagliari

Det är en hel del människor som väntas vilja titta på Napoli – Cagliari online. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan ni streama fotboll live, i hög utsträckning.

På Bet365 kan du hitta Serie A live streams till alla matcher, och alla sändningar håller hög kvalitet. Streama Napoli – Cagliari från valfri enhet, kolla via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Napoli – Cagliari!

Speltips inför matchen

Napoli låg en bit ifrån Champions League-platserna, och Gennaro Gattusos tid i klubben uppgavs vara på väg att nå sitt slut. Men de senaste månaderna har det vänt för Neapelklubben. Laget har vunnit åtta av sina elva senaste ligamatcher, och under den perioden bland annat besegrat Milan, Roma och Lazio samt kryssat mot Inter.

Nu har Napoli avancerat upp till tredje plats, förbi både Juventus och Milan. Fortsätter trenden kommer man att spela Champions League nästa säsong.

Men det är ett riktigt getingbo i kampen om de fyra åtråvärda platserna. Napoli, Juventus och Milan – på plats 3 till 5 – står alla på 66 poäng. Där bakom finns även Lazio, med 61 poäng men med en match mindre spelad.

Det finns fler lag som har mycket att spela för. På söndag ställs Napoli mot Cagliari, som slåss för kontraktet. Laget från Sardinien har ryckt upp sig betänkligt under de senaste omgångarna, och står på tre raka segrar. Stopptidsvändningen från underläge till vinst mot Parma sticker givetvis ut, men så även skalpen mot Roma i senaste omgången. Det är med andra ord ett Cagliari med medvind som kommer till Neapel.

Med två lag desperata efter varje poäng, som dessutom har medvind och en vana att göra mål, tror vi det smäller åt båda hållen här. Vi spelar ”Båda lag gör mål – Ja” till oddset 1,80 gånger insatsen. Spelet finner ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1.80
  • Spelsida: Bet365
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman