Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 aug, 2023

Mjällby – Hammarby (27/8): Stream, speltips & odds

MAIF HIF speltips stream

Vad: Mjällby – Hammarby
Avspark: Den 27/8, kl. 15:00
Vart: Strandvallen
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2.65 hos Expekt)

Mjällby och Hammarby ställs emot varandra under söndagen, i en för båda lagen viktig match i jakten på fjärdeplatsen. Ta del av vårt speltips till mötet, och se hur ni kan streama matchen live.

Hammarby har gjort en relativt svag säsong, där man ligger på 6:e plats i Allsvenskan. Men ännu har man häng på fjärdeplatsen, som är lagets mål för denna säsong. Även sjundeplacerade Mjällby skulle kunna sluta 4:a, vilket dock kräver en fantastisk höst från Blekingelaget.

Här ger vi er allt inför Mjällby – Hammarby. Ta del av speltips, och hitta er live stream till matchen.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 27/08 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Mjällby har stått för en väldigt bra säsong så här långt, där man ligger på sjunde plats i Allsvenskan.
 • Hammarby ligger sexa, och hoppas fortfarande på att kunna sluta topp fyra. Man har just nu fem matcher upp till fjärdeplacerade IFK Norrköping.
 • När Hammarby gästade här förra säsongen vann man med 3-0, efter mål från Gustav Ludwigson, Mads Fenger och Joel Nilsson.
Hammarby vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 27/08 15:00
Match avslutad

Streama Mjällby – Hammarby

Det är inte särskilt svårt att finna en Mjällby – Hammarby live stream att titta på, och det enda som krävs för att göra så är att skapa ett konto och köpa ett abonnemang hos Discovery Plus. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att titta på er Mjällby AIF – Hammarby stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama Mjällby – Hammarby IF kommer att bli nöjda med det beslutet. Det är god kvalitet på bild, ljud och kommentatorer hos Discovery Plus sändningar.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Mjällby – Hammarby

Speltips & odds: Mjällby – Hammarby

Mjällbys säsong har varit bra, mycket bra. Man tog sig till final i Svenska Cupen, där dock Häcken blev för svåra. I Allsvenskan har man radat upp bra resultat, särskilt med Mjällbymått mätt. Man har vunnit fyra av sina sju senaste ligamatcher, och då bland annat slagit Malmö gånger två.

Hammarby ligger en placering och en poäng före Mjällby, men har inte skäl att vara nöjda med sin säsong. Visserligen stod man för en stark och hedervärd insats i dubbelmötet av Europakvalet mot Twente, men man åkte trots allt ut ändå och i Allsvenskan har resultaten totalt sett varit undermåliga. Man har som uttalat mål att sluta topp 3, men till tredjeplatsen är det just nu 14 poäng.

Hammarbys mål får istället bli att sluta fyra, så att man trots allt kan få en kvalplats till Europa ändå. Just nu är det IFK Norrköping som innehar fjärdeplatsen, och till dem är det fem poäng. Inget omöjligt uppdrag för ”Bajen”, som visat positiv form på sistone. Man såg visserligen riktigt bleka ut mot Kalmar senast, men man fick i alla fall med sig en pinne från den bortamatchen och man har en annan stabilitet nu med 3-5-2 än vad man har haft tidigare.

Vi tror att Hammarby segrar i den här matchen. Den raka 2:an betalar 2.65 gånger insatsen hos Expekt, och den blir vårt spel.

 • Vårt speltips: Oavgjort
 • Odds: 2.65
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Mjällby – Hammarby är hämtade från Expekt Sverige, vilket är en väletablerad bettingsajt i Sverige med många bra odds. Titta också om det finns någon oddsboost att använda på era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni kan kolla in ytterligare odds på Mjällby – Hammarby nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.20
Under 2,5 mål 1.68
Båda lag gör mål – Nej 1.91

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar