Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 sep, 2021

Mjällby – AIK, 13/9: Speltips & stream

Häcken AIK speltips stream

Med en seger över Mjällby AIF kan AIK återuppta serieledningen och gå om Djurgården i toppen av tabellen.

Mjällby har fått en nytändning i samband med managerbytet där laget sedan dess har en seger, två kryss och en förlust.

AIK har 6 raka segrar i ryggen, inklusive en i den svenska cupen. Odds på en 7:e raka seger, till nästa dubbla degen, kan inte motstås.

Vad: Mjällby – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-13, kl. 19:00
Vart: Strandvallen
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK (Odds: 1.97 hos Bet365)

Mjällby – AIK stream

Du kan streama Mjällby och AIK i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Mjällby – AIK stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Mjällby – AIK via live stream

Speltips & odds

I början av augusti månad 2021 tog Anders Torstensson tog över ansvaret som manager för Mjällby. Det var ett krisande Mjällby när Christian Järdler fick lämna, då laget hade förlorat 5 raka matcher i Allsvenskan. Genast vände han trenden i Örebro, då Mjällby klarade av att spela oavgjort. Därefter förlorade man, inte helt oväntat, hemma mot Djurgården. Men i Stockholm klarade man av att spela mållöst mot dem i nästa match.

Precis innan VM-uppehållet tog Mjällby sin första seger med Anders Torstensson då man vann över Degerfors med 2-0. Yttern Kadir Hodzic nätade efter en halvtimmes spel och toppanfallaren Amin Sarr avgjorde med 20 minuter kvar. Det måste ha varit väldigt skönt att bryta sviten på 11 raka ligamatcher utan en seger.

Mjällby har 15 poäng efter 17 omgångar. Det betyder att de fortfarande är involverade i bottenstriden, på en 14:e plats, som innebär kval till Allsvenskan. Det är 3 poäng upp till Degerfors, som har näsan precis ovanför vattenytan.

Till denna match får Mjällby klara sig utan Sam Johnson och Taylor Silverholt.

Även om formen i Mjällby är bra så är den hästlängder ifrån AIKs.

Gnaget har 5 raka segrar i Allsvenskan. Man har bara tappat 2 poäng på de 8 senaste matcherna. Målvakten Kristoffer Nordfeldt har varit en avgörande faktor i massvis av möten. AIK har bara 2 insläppta mål under dessa 5 senaste vinster över Halmstad, Djurgården, Sirius, Häcken och Örebro.

Senast mot Örebro vann man med 2-0, efter ett tidigt mål av Alexander Milosevic, assisterad Sebastian Larsson (i bild) samt att AIK tvingade fram ett självmål. Försvaret har varit den stora styrkan i AIK, som inte har låtit sina motståndare skapa många farligheter.

På samma sätt ska de ta sig an Mjällby och ha en stor chans att ta en ny seger. AIK har släppt in minst mål i serien, nämligen 14 mål efter 17 omgångar.

Argentinaren Nicolas Stefanelli, som spelar som en släpande forward, har nätat flest gånger i AIK, nämligen 5 baljor. Annars är målskörden, på 26 totala mål, fin fördelad på många spelare i truppen. Bredden är stor och formen på topp hos nästan samtliga lirare.

AIK har allt och lite till som krävs för att utmana om ligaguldet. Då ska ett bottenlag som Mjällby slås.

Därför faller spelet på att AIK tar samtliga 3 poäng i mötet mot Mjällby i Sölvesborg.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 1.97
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Mjällbys möjlig startuppställning:

Carljohan Eriksson; Magnus Wörts, Max Watson, Carlos Moros; Kadir Hodzic, Jesper Gustavsson, David Löfquist, Elias Andersson, Viktor Gustafson; Amin Sarr, Jacob Bergström.

AIKs möjlig startuppställning:

Kristoffer Nordfeldt; Mikael Lustig, Alexander Milosevic, Sotirios Papagiannopoulos, Eric Otieno; Zack Elbouzedi, Sebastian Larsson, Bilal Hussein, Erik Ring; Nicolas Stefanelli, Henok Goitom.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar