Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 nov, 2021

Mjällby AIF – Örebro SK, 29/11: Stream, speltips & odds

Mjällby Örebro speltips stream

Mjällby AIF satsar på att matematiskt säkra det allsvenska kontraktet, när Örebro SK kommer på besök. Här finner ni ett speltips till matchen, och ser hur ni gör för att streama Mjällby – Örebro live.

Mjällby har efter en trög start på säsongen ryckt upp sig rejält, och kontraktet är mer eller mindre redan säkrat. Hemma mot Örebro kan man se till att även matematiskt och definitivt säkra allsvenskt spel till nästa säsong. Örebro däremot, kommer få spela Superettan nästa år.

Vi tar er igenom förutsättningarna till matchen, ger er ett speltips och visar hur ni gör för att hitta en Mjällby – Örebro live stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Mjällby AIF – Örebro SK, Allsvenskan
Matchstart Kl. 19:00, den 29/11
Vart: Strandvallen
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 2
Speltips: Mjällby HT/FT (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Mjällby har teoretiskt sett säkrat kontraktet, men inte matematiskt.
  • Det står redan klart att Örebro spelar Superettan 2022.
  • När lagen mötes i Örebro i våras slutade matchen 2-2, trots att Mjällby var en man kort i över en timmes spel.

Streama Mjällby – Örebro live

För att streama Mjällby – Örebro online är det inte mycket du behöver göra. Skapa bara ett konto på Discovery Plus, och köp där ett sportabonnemang. Då kan du se alla matcher från Allsvenskan live, från valfri enhet.

Ha igång din Mjällby – Örebro stream direkt från mobil, dator eller surfplatta. Du kan se matchen när och var du vill, direktsänt eller i efterhand. Har du en Chromecast eller liknande kan du även se din fotboll stream på TV-skärmen. Oavsett var du väljer att titta på Mjällby – Örebro online lär du få en trevlig stund framför matchen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Mjällby – Örebro live

Speltips & odds: Mjällby – Örebro

Mjällby gjorde en riktigt stark säsong ifjol, då man som nykomling slutade på femte plats. Trots det valde man att göra sig av med tränaren Marcus Lantz, och det spekulerades i att man var missnöjda med hans ledarstil eller personlighet. Bland annat ska klubben ha ogillat att han bodde långt bort ifrån träningsplanen och pendlade till träningarna, vilket ledde till att han blev sen då och då.

Ny tränare blev Christian Järdler. Kanske blev ledarstilen mer uppskattad och ordningen med tider bättre, men resultaten blev i alla fall klart sämre. Mjällby gick från att hota om Europaplatserna till att slåss för att undvika nedflyttning.

Till slut valde Mjällby att ta till ett tränarbyte igen, och Anders Torstensson fick ansvaret. Därefter har resultaten blivit klart bättre, och Mjällby var nära att slå rekord som det allsvenska lag med flest hållna nollor i rad någonsin. Kontraktet är nu i princip säkrat.

Örebro däremot, får inte spela allsvenskt 2022. Laget inledde årets säsong riktigt dåligt, och försökte värva sig ur krisen i somras. Nahir Besara, Jiloan Hamad och jokern Ahmed Yasin skulle se till att rädda kontraktet, men den förväntade boosten har inte kommit utan det har faktiskt gått ännu sämre. Sedan ett par omgångar tillbaka står det klart att Örebro åker ur Allsvenskan.

Vi har svårt att se att ett nedslaget Örebro har något att hämta i denna match, mot ett Mjällby som kommer från en moralhöjande seger. Vi tror att Mjällby leder redan i paus och sedan vinner, och spelar detta till 1,95 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Mjällby leder i paus och vinner efter full tid
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som gärna får läsa.

Relaterade artiklar

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar