Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 jul, 2023

Mjällby AIF – IFK Norrköping (16/7): Stream, speltips & odds

mjällby norrköping speltips stream

Vad: Mjällby AIF – IFK Norrköping, Allsvenskan
Avspark: Den 16/7, kl. 17:30
Vart: Strandvallen
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Mjällby vinner (2.23 hos Expekt)

Mjällby AIF och IFK Norrköping möter varandra i Allsvenskan på söndag kväll den 16 juli. Här finner ni speltips till matchen, så väl som information om hur ni gör för att streama mötet live.

Mjällby står för en ny, stark säsong, där man ligger på 8:e plats i Allsvenskan. Laget har dessutom inlett hösten på ett lysande sätt, genom att först kryssa mot Kalmar och därefter vinna mot Malmö FF. Nu ställs man inför ännu en utmanande match, då man möter IFK Norrköping.

Norrköping har inte visat någon god form på senare tid, och kommer till den här matchen med sex raka matcher utan förlust. Senast blev det 1-2 mot Halmstad, efter insläppt mål på övertid. Här finner ni allt inför Mjällby – Norrköping, i form av ett speltips samt information om hur ni kan streama matchen live.

Mjällby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Norrkoeping vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 16/07 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Mjällby överraskade stort i den senaste omgången, då man tog en trepoängare borta mot Malmö.
 • Norrköping har bara plockat två poäng på sina sex senaste matcher.
 • De tre senaste matcherna lagen emellan har slutat oavgjort. Varje gång är det Norrköping som tagit ledningen och Mjällby som kvitterat sent, i minut 90+6, minut 78 och minut 90.
Allsvenskan

16th July 2023 - 15:30

Strandvallen

IFK Norrkoeping

Match Ended
Mjaellby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.6

Average goals scored

6/17

Matches were draws

70%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Mjaellby

3

IFK Norrkoeping

0

2023

IFK Norrkoeping

0

Mjaellby

2

2022

Mjaellby

2

IFK Norrkoeping

2

2022

IFK Norrkoeping

1

Mjaellby

1

2021

IFK Norrkoeping

2

Mjaellby

2

2021

IFK Norrkoeping

1

Mjaellby

0

2020

Mjaellby

2

IFK Norrkoeping

0

2020

IFK Norrkoeping

1

Mjaellby

1

2014

IFK Norrkoeping

1

Mjaellby

3

2014

IFK Norrkoeping

1

Mjaellby

1

2013

IFK Norrkoeping

3

Mjaellby

2

2013

Mjaellby

1

IFK Norrkoeping

2

2012

IFK Norrkoeping

2

Mjaellby

1

2012

Mjaellby

0

IFK Norrkoeping

2

2011

Mjaellby

0

IFK Norrkoeping

0

2011

Mjaellby

3

IFK Norrkoeping

0

See more

Cup Group 5

2013

IFK Norrkoeping

2

Mjaellby

0

Streama Mjällby – Norrköping

Det är relativt enkelt att live streama Mjällby AIF – IFK Norrköping, och allt som krävs för att se matchen direktsänt på nätet är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När ni fått det gjort, kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Det går att titta på er Mjällby – IFK Norrköping stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV:n, och se matchen på TV i stället.

Vi tror att ni kommer att bli väldigt nöjda med er Mjällby – Norrköping live stream. Bild, ljud och kommentatorer är av högsta klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Mjällby – Norrköping

Speltips & odds: Mjällby – Norrköping

Trots små medel, tapp av tränare och tongivande spelare, så lyckas Mjällby år efter år inte bara hänga kvar i Allsvenskan, utan dessutom göra det med bravur. Man ligger i detta nu på åttonde plats i tabellen, och ser ut att återigen få en lugn höst framför sig med säkrat kontrakt i god tid.

I den senaste omgången skrällde Mjällby stort genom att förstöra Pontus Janssons återkomst i Malmö. Framför MFF-fansen vann Mjällby med 2-1, efter mål från David Löfquist och Max Fenger redan i första halvlek. Även om Malmö FF tryckte på för att göra mål under större delen av andra halvlek, höll Mjällby emot och tog en välförtjänt trepoängare.

Norrköping inledde säsongen rätt bra, men den senare tiden har solen inte skinit över ”Peking”. Laget har sex raka matcher utan seger, varav man bara tagit poäng i två. Senast blev det förlust hemma mot Halmstads BK, i en match som man dock tvingades spela merparten av med en man mindre, sedan Marco Lund fått rött kort för en frilägesutvisning redan i första halvlek.

Här tror vi att Mjällby vinner. Man har visat upp en fin form under hösten, medan Norrköping gått länge utan att vinna nu. Norrköping saknar dessutom avstängde Marco Lund, vilket blir ett tapp för laget. Mjällby har i och för sig Herman Johansson avstängd, men vi menar att han inte är en lika viktig spelare för sitt lag. Den raka 1:an spelas, till 2.23 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Mjällby vinner
 • Odds: 2.23
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen är ifrån Expekt Sverige, vilket är en väletablerad bettingsida i Sverige där du hittar gott om fina odds. Titta även in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan hittar ni fler odds på Mjällby – Norrköping.

Speltips Odds från Expekt
Under 2,5 mål 1.74
Över 2,5 mål 2.10
X2 1.71

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar