Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 28 jul, 2021

Milsami – Elfsborg, 29/7: Speltips & stream

Elfsborg – Östersund, 17/7: Speltips & stream

Elfsborg körde över Milsami totalt i den första kvalmatchen, i Borås, i Europa Conference League.

Det första mötet slutade med hela 4-0. Anmärkningsvärt var att Milsami fick 3 spelare utvisade.

I returen i Moldavien är Elfsborg enorma favoriter till att vinna, men segern behöver ändå inte vara stor.

Vad: Milsami – Elfsborg, Europa Conference League kval
Avspark: Den 2021-07-29, kl. 19:00
Vart: CSR Orhei Stadium
Live stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Under 3,5 mål (Odds: 1.70 hos Betsson)

Streama Milsami – Elfsborg

Bet365 sänder många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men tyvärr inte de svenska lagen. I alla fall inte i Sverige. Det går därför inte att live streama Milsami – Elfsborg på Bet365.

För att se matchen direkt på nätet rekommenderar vi er att skaffa ett konto på Aftonbladet Plus, som sänder matchen live. Där kan ni titta på Milsami – Elfsborg stream direktsänt på internet. Se din fotboll stream från valfri enhet – mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Aftonbladet
  2. Skapa och köp ett Plus-konto
  3. Börja titta på Milsami – Elfsborg

Speltips & odds

Milsami Orhei hamnade i underläge direkt efter att domaren hade blåst igång matchen i Borås.

Det blev en drömstart för Elfsborg när Leo Väisänen satte dit ledningsmålet från en hörna, redan efter en minuts spel. Efter en halvtimme hade Jeppe Okkels utökat ledningen. Innan halvleken var över nätade även Per Frick (i bild).

Milsami spelarna var frustrerade. Strax efter en halvtimmes spel kom den första utvisningen på Vitus Amougui. Med kvarten kvar blev även Milsami Orhei utvisad. Det dröjde knappt någon minut innan Vadim Bolohan drog ner Elfsborgs Marokhy Ndione i straffområdet och fick sin andra varning.

Marokhy Ndione missade målet från straffpunkten. Men det dröjde inte länge innan Frederik Holst punkterade matchen.

Besvikelsen var enorm i Milsami lägret. Hemma i Moldavien leder de ligan efter 3 omgångar, där de senast slog Petrocub hemma med 2-1.

Elfsborg har ryckt upp sig och är inblandade i toppstriden i Allsvenskan. De avslutade med en seger innan EM uppehållet, då de slog Norrköping med 1-0. Efter omstarten blev det 3 till raka segrar, över IFK Göteborg, Örebro och Östersund.

Därefter krossades Milsami och sedan blev det 1-1 mot Häcken, på bortagräs.

Elfsborg har fortsatt fokus på Allsvenskan och behöver därför bara se till att denna match spelas av. Någon storsatsning är det inget tal om. Det gäller att inte tappa överläget som är med hela 4 mål.

I Elfsborg saknas Prince Isaac Kouame (ländryggen), Simon Olsson (precis tillbaka i träninng denna veckan) och Robert Gojani (baksida lår). Det nästviktigaste här blir att åka hem utan några skador.

För Milsami blir det viktigaste att inte bli förnedrade igen. För en vändning är i princip omöjlig.

Spelbolagen har flyttat upp mållinan till 3,5 mål. Fast den ska inte passeras då Elfsborg inte behöver jaga.

Därför landar spelet på att vi får se som mest 3 mål i matchen, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Milsamis möjlig startuppställning:

Emil Timbur; Ion Ghimp, Petru Racu, Daniil Zaporojan, Igor Arhirii; Igor Lambarskiy, Nichita Iurasco; Alexandru Antoniuc, Radu Ginsari, Alexandru Dedov; Artiom Puntus.

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Christopher McVey; Andre Römer, Frederik Holst, Samuel Holmen; Jeppe Okkels, Per Frick, Rasmus Alm.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar