Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 jan, 2024

Medvedev – Zverev 26/1: Stream, odds & speltips

Daniil Medvedev och Alexander Zverev möts i en högst spännande batalj under Australian Open där en eftertraktad plats i finalen står på spel.

Semifinalen i Australian Open presenterar en möte mellan världstrean Medvedev och världssexan Zverev. Vi går igenom allt inför denna prestigefyllda match, med bland annat vårt bästa speltips, en genomgång av oddsen och en guide för live streaming online. Häng med oss för en fullständig analys av denna spännande drabbning.

Vad: Daniil Medvedev – Alexander Zverev, Australian Open
När: Den 26/1, kl. 09:30
Vart: Rod Laver Arena
Speltips: Över 4.5 set (3.00 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Över 4.5 set

Odds = 3.00
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Daniil Medvedev vs Alexander Zverev Match Outcome
Match Starts 26/01 09:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Spelarna har mött varandra 19 gånger tidigare, och Medvedev leder 12-7 i inbördes möten.
 • Båda spelarna har spelat flera långa matcher här i Australian Open.
 • En jämn match väntar, och framförallt en grym sådan mellan två framstående spelare.

Medvedev – Zverev stream

Semifinalmötet i Australian Open mellan Medvedev och Zverev är en match du absolut inte vill missa. Det förväntas bli en otrolig batalj, något vi har fått se många gånger när dessa spelare möts.

För att säkerställa att du inte går miste om denna match går vi igenom hur du kan livestreama Australian Open online.

För att starta live streaming i Australian Open behöver du först skapa ett konto hos Bet365. Efter att du har registrerat dig måste du göra en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp live streaming-utbudet. Därefter är du redo att börja streama högklassig sport hos Bet365.

Kom ihåg att du inte nödvändigtvis behöver satsa din 50-lapp direkt; du kan alltid vänta tills du känner dig redo för ett spel och odds som passar dig.

Följ vår enkla guide nedan och kom igång med live streaming på bara några minuter.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Medvedev– Zverev

Medvedev – Zverev speltips

Vi har en spännande batalj att se fram emot mellan Zverev och Medvedev i Australian Open, och här är vårt speltips inför semifinalen.

Vi tror att detta kommer att bli en högklassig och underhållande match som sträcker sig över flera set. Därför lägger vi vårt speltips på över 4.5 set i matchen.

Båda spelarna är väl bekanta med varandras spel, med hela 19 tidigare möten. Medvedev har en fördel med 12 vinster, men vi tror inte att detta kommer att ha stor betydelse inför denna match. Det är en ny match med nya förutsättningar, och Zverev, en spelare som aldrig ska räknas bort, visade sin kapacitet i den senaste matchen mot Alcaraz där han vann med 3-1 i set, något få förväntade sig.

Så, trots att Zverev går in som underdog, räknar vi inte bort honom. Vi förväntar oss en match som kan svänga fram och tillbaka med högklassig tennis och avgöras på små marginaler.

Vi ser ett bra värde i över 4.5 set, där Unibet erbjuder hela 3.00 gånger pengarna. Det blir vårt val inför denna match.

Mer odds & betting inför matchen

Inför den kommande tennismatchen mellan Medvedev och Zverev har vi ytterligare några speltips och odds att dela med oss av. Ta en titt på våra spel, men kom ihåg att noggrant granska dina val innan du lägger ett speltips. Och som vi betonar, spela ansvarsfullt. Alla odds presenteras från Unibet.

Speltips Odds
Zverev vinner 2.25
Över 39.5 games 1.68
Rätt resultat: 3-2 Zverev 5.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar