Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 maj, 2021

Manchester United – Liverpool, 13/5: Stream, speltips & odds

Man United Liverpool stream speltips

Manchester United och Liverpool möts i en het match i Premier League! Kolla in speltips till sammandrabbningen den 13/5, och hitta din live stream!

Premier League går mot sitt slutskede, men ännu finns en del heta matcher att bocka av. På onsdag kväll den 13:e maj får vi se Manchester United ta emot Liverpool, i ett hett rivalmöte där det är Jürgen Klopps Liverpool som har mest att spela för.

Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla även in hur ni gör för att hitta en Manchester United – Liverpool live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Manchester United – Liverpool
Matchstart Kl. 21:15, den 13/5
Vart: Old Trafford
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Ultra
Speltips: Liverpool vinner (2,37 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester United ligger 2:a i Premier League, och har redan säkrat Champions League-spel till kommande säsong.
  • Liverpool ligger på 6:e plats och är pressade att vinna för att sluta topp fyra.
  • Höstmötet lagen emellan slutade 0-0.

Strema Manchester United – Liverpool live

Intresset för att live streama Manchester United – Liverpool lär vara stort. Det är inte heller särskilt svårt att titta på den på nätet. För att se Premier League online behöver ni bara skapa ett konto på Viaplay, och där köpa sportabonnemanget. Då kan ni se alla matcher från ligan, direktsänt online.

Det går att ha igång din Manchester United – Liverpool stream från valfri enhet. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud på din fotboll stream.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Man United – Liverpool live!

Speltips inför matchen

Liverpool kan knappast vara nöjda med sin säsong, och det är de inte heller. De regerande mästarna, som var totalt överlägsna ifjol, ligger på 6:e plats i Premier League, och kämpar för att sluta topp fyra. I nuläget har ”Pool” sju poäng dit, men man har samtidigt två matcher mindre spelade än Chelsea, som innehar platsen.

Det är lätt att peka på alla de skador Liverpool haft i backlinjen under säsongen, där såväl mittback nummer ett, två och tre som nummer fyra och fem varit skadade samtidigt (!). Skadekrisen har tvingat Klopp att använda sig av mittbackar från en annan hylla än han är van vid, och effekten har synts på lagets resultat. Visserligen har man bara ett mål mer insläppt än konkurrenten Manchester United på andra plats, men en så pass duktig och mångsidig mittback som Virgil van Dijk gör mer än att bara hindra mål bakåt.

Liverpools offensiv ska inte heller skonas från kritik. Varken Sadio Mané eller Roberto Firmino har varit i närheten av de nivåer man visade upp ifjol, och centralmittfältarna har väl inte heller glänst. Frågor har väckts om huruvida spelarna har mentaliteten och motivationen som krävs för att försvara en titel. Uppenbarligen har man inte räckt till.

Men än finns mycket att spela för för Liverpool, till skillnad från hur det ser ut för Manchester United. Ole Gunnar Solskjaers lag har redan säkrat sin plats i topp fyra, och har bara att spela av de sista omgångarna. Dessutom har de haft ett väldigt tätt matchschema på sistone, vilket tär både mentalt och fysiskt. Liverpools form är också på uppåtgående, och man har inte förlorat någon av sina fem senaste matcher.

Vi tror att främst Liverpools större motivation blir vad som fäller avgörandet, och spelar den raka 2:an till det fina oddset 2,37 gånger insatsen. Det finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Liverpool vinner
  • Odds: 2.37
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

topptipset
Topptipset den 4/3 bjuder på matcher från både Sverige och andra platser i Europa. Kolla in vår speltips för rader inför dagens kupong!
04 mars, 2024
stryktipset
Stryktipset laddar upp kupongen inför den 2 mars, 2024. Vi ger speltips på alla matcher - och visar vilka radar vi spelar på!
01 mars, 2024
topptipset
Nya matcher väntar i Topptipsets kupong under fredagen. En salig blandning av matcher runt om i Europa!
01 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar