Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 30 apr, 2021

Man United – Liverpool, 2/5: Speltips

Man United – Liverpool, 2/5: Speltips

Man United – Liverpool möter varandra under söndagen i Premier League. Kolla in vårt speltips till matchen.

I Premier League ska matchen mellan Man United – Liverpool spelas. Man United vann stort i deras senaste match i semifinal i Europa League, medan Liverpool kryssade mot Newcastle. Vi ger dig ett speltips till detta engelska toppmöte. Ta del av bet365 bonus för en mer spännande spelupplevelse.

Streama fotboll i Premier League

Se fotboll hos Bet365

Speltips inför matchen

Under söndagen ska stormatchen i Premier League mellan Man United – Liverpool stå av stapeln. Historiskt sett är detta ett möte som brukar resultera i många mål, vilket även vi tror kommer att i denna omgång. Man United har gjort nio mål under sina senaste tre matcher.

Värd för kvällen står Man United och dem kommer till denna matchen med ett oerhört gott självförtroende och med en stabil andraplats i tabellen. I deras senaste match demolerade dem Roma fullständigt i semifinal i Europa League med hela 6-2. Det var flera spelare som gjorde väldigt bra insatser, och den uruguayanske anfallaren Edinson Cavani gjorde två fina mål i mötet.

Mittfältskreatören Paul Pogba har varit väldigt bra i Man Uniteds senaste matcher, och ser ut att trivas med den portugisiske lekkamraten Bruno Fernandes på mittfältet. Dessa två kommer att vara spelare som vi tror kommer att skina även mot Liverpool under söndagen och kanske göra ett eller två mål.

Liverpool åker till denna matchen med en viss hoppfullhet, men med en säsong som talar emot dem. Efter att ha varit nere och härjat i botten i inledningen av säsongen i Premier League parkerar dem på en sjätteplats i tabellen med hopp om att komma på Champions League-plats.

I Liverpools senaste match spelade de oavgjort med 1-1 mot Newcastle efter en stor dominans av hemmalaget och ett bortalag som stod med alla sina spelare framför målet. Liverpool hade 22 skott i matchen och satte endast ett mål, det straffade sig då Newcastle kvitterade i den 95:e minuten genom Arsenal-lånet Joseph Willock. Vi tror att Liverpool är beredda att göra allt för att ge sina supportrar många mål och en offensiv uppvisning i sin nästa kamp som plåster på såren.

Odds vi spelar på

Matchen spelas på Old Trafford, Man Uniteds hemmaplan, och laget är i en hysterisk målform för närvarande. Samtidigt vill Liverpool bevisa sig och göra något av denna negativa säsong som de har bakom sig. Båda lagen kommer att gå för det, vilket kommer att resultera i många mål.

Historiskt sett brukar det bli många mål mellan Man United – Liverpool, och det tror vi även är fallet denna gången. Det förra mötet mellan lagen blev 3-2 i FA-cupen.

Vi landar därför i att spela på att det blir över 2.5 mål i matchen, till ett stabilt odds på 1.80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2.5 (Totalt antal mål)

Nyheter

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar