Man United - Fulham, 18/5: Speltips & livestream

Man United – Fulham, 18/5: Speltips & livestream

Man United – Fulham möter varandra i Premier League under tisdagskvällen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Man United – Fulham live stream.

I Premier League ska mötet mellan Man United – Fulham stå av stapeln under tisdagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama matchen. Man United är i en god form just nu, medan Fulham redan har åkt ur Premier League och har inte mycket att spela för. Vi tror därför på en hemmaseger för Man United och att det blir över 2.5 mål i matchen under tisdagen.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Man United – Fulham, och se även en bet365 bonus.

Streama fotboll i Premier League

Se fotboll hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Man United – Fulham
Matchstart Kl. 19:00, den 18/5
Vart:  Old Trafford, Manchester
Live stream: Viaplay
TV-kanal:
Speltips: Man United & Över 2.5  (1.90 hos Bet365)

Streama Man United – Fulham

Det är lätt att streama Man United – Fulham i Premier League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto 
  3. Välj Viaplay Total-abonnemanget
  4. Streama Man United – Fulham + en mängd Premier League-matcher

 

Speltips inför matchen

Under tisdagen ska matchen mellan Man United – Fulham spelas i Premier League. Båda lagen har två förluster på deras två senaste matcherna i ligan.

Man United kommer till detta möte med ett självförtroende som har dalat efter att de varit uppe bland molnen. De kommer med två tunga förluster och en vinst i bagaget efter att ha säkrat en plats i finalen i Europa League senare i maj.

I Man Uniteds senaste match förlorade de mot Liverpool med 2-4 efter att ha tagit ledningen i den tionde minuten genom Bruno Fernandes. Därefter var det en enda raksträcka mot gästernas vinst där flera nyckelspelare såsom Mohamed Salah visade storform och var ett orosmoment för hemmalaget. Vi tror att Man United kommer att studsa tillbaka i nästa omgång och ta sig i kragen.

Fulham är redan klara för Championship efter en dålig säsong bakom sig där de inte har haft mycket att komma med i Premier League. Med endast 27 poäng på 36 matcher åker de till Manchester för att ta sig an ett andraplacerat lag som vill studsa tillbaka.

I Fulhams senaste match förlorade de mot Southampton med 3-1 på bortaplan efter att ha legat under med 2-0 i halvtid. Laget hade inte mycket att säga till om i matchen och det blev ett rättvist resultat. Efter att ha sett Fulham de senaste matcherna verkar de ha tappat självförtroendet när de blev klara för nedflyttning, något vi tror även kommer att vara mot Man United i nästa match.

Odds vi spelar på

Man United har två förluster i närminnet, men de har oerhört mycket kvalité i sin trupp som de har visat många gånger tidigare. Innan deras två senaste matcher har de varit i väldigt bra form, och deras två senaste förluster var mot topplag som Leicester och Liverpool.

Edinson Cavani, Paul Pogba och Bruno Fernandes för att nämna några är anfallsspelare som kommer att göra liver svårt för Fulhams backlinje under matchen, och därav göra flera mål.

Vi landar därför i att spela på en hemmavinst för Man United och att det blir över 2.5 mål i matchen, till ett bra odds på 1.90 gånger insatsen på Bet365.

 

  • Vårt speltips: Man United & Över 2.5 (Resultat/Totalt antal mål)

 

Nyheter

Montenegro – Serbien, 27/3: Speltips & stream
Montenegro - Serbien, 27/3: Speltips & stream
Grannarna Montenegro och Serbien drabbas samman i EM-kvalet. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i mötet.
26 mars, 2023 | Katten Jansson
England – Ukraina (26/3): Stream, speltips & odds
England - Ukraina (26/3): Stream, speltips & odds
England och Ukraina möts i EM-kvalet. Ta här del av våra tankar och vårt speltips inför matchen! …
25 mars, 2023 | Emil Sandberg
Spanien – Norge, 25/3: Speltips & stream
Spanien - Norge, 25/3: Speltips & stream
Det bör bli en parkpromenad för Spanien när de gästas av Norge. Se vårt speltips, som landar på dubbla pengar i odds.
24 mars, 2023 | Katten Jansson