Man City - Chelsea (CL-final), 29/5: Speltips

Man City – Chelsea (CL-final), 29/5: Speltips

Resultat
Odds
Man City
Oavgjort
Chelsea
Odds hämtat på bet365: 24/5 17:35

Man City – Chelsea möter varandra i final i Champions League under lördagen. Kolla in vårt speltips till matchen.

I Champions League ska matchen mellan Man City – Chelsea stå av stapeln under lördagskvällen. Mötena lagen emellan har historiskt sett varit väldigt jämna och det skiftar vilket lag som vinner. En notering är att det är få oavgjorda resultat. Vi ger dig ett speltips till detta spännande brittiska finalmöte, och visar även dig till bet365 bonus för en ökad spelupplevelse.

Streama fotboll i Europa

Se fotboll hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Speltips inför matchen

Under lördagen ska finalen av Champions League mellan Man City – Chelsea spelas. De fem senaste mötena (FA-cupen och Premier League) har Man City vunnit två och Chelsea tre stycken av matcherna (2-1, 2-1, 1-3, 1-0, 1-2).

Man City kommer till denna finalen med en väldigt bra självförtroende. Överlägsen vinst av Premier League och en förkrossande vinst i bagaget i sin föregående match.

I Man Citys senaste match, som även var sista Premier League-matchen för säsongen, vann de med 5-0 mot Everton efter att belgaren Kevin De Bruyne gjorde mål i den 11:e minuten.

Chelsea åker nedåt till Porto och Portugal för att försöka vinna mot antagonisten Man City, en motståndare som är i slag – men som de samtidigt har ett bra facit mot. De senaste två matcherna har Londonlaget vunnit mot de engelska mästarna (1-0, 1-2).

I Chelseas senaste match förlorade de mot Aston Villa med 2-1 på bortaplan efter att ha legat under med 2-0 i större delen av matchen. Ben Chilwell reducerade i den 70:e minuten men Chelsea kom inte närmare än så. Trots förlust förlorade även Leicester sin match mot Tottenham, vilket gjorde att Chelsea kom på en Champions League-plats.

Odds vi spelar på

Chelsea har haft en liten fördel mot Man City de senaste mötena lagen emellan, men vi tror på ett annat resultat under lördagen. Efter att Man City säkrat Premier League-titeln har de snarare varvat upp än varvat ner, och Pep Guardiolas vilja att vinna Champions League med laget kan man inte förringa.

Båda lagen är starka både offensivt och defensivt, men vi tror att chansen att vinna kommer att vara större än att förlora. Vi tror därför att båda kommer att gå framåt och göra minst ett mål vardera.

Vi landar därför i att spela på att Man City vinner matchen och att båda lagen gör mål i matchen, till ett väldigt bra odds på 4.50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man City och ja (Resultat/Båda lagen gör mål)

Fler speltips

Real Sociedad – Getafe, 23/1: Stream, speltips & odds
Real Sociedad - Getafe, 23/1: Stream, speltips & odds
Getafe har ännu inte vunnit en bortamatch i säsongens ligaspel. Bryter man den sviten här, mot Alexander Isaks Real Sociedad? …
23 januari, 2022 | Emil Sandberg
Arsenal – Burnley, 23/1: Stream, speltips & odds
Arsenal - Burnley, 23/1: Stream, speltips & odds
Arsenal siktar på en ny seger, för att fortsätta sin jakt på Champions League-plats.
22 januari, 2022 | Emil Sandberg
Crystal Palace – Liverpool, 23/1: Stream, speltips & odds
Crystal Palace - Liverpool, 23/1: Stream, speltips & odds
Kan Crystal Palace plocka poäng av ett Liverpool utan sina största nyckelspelare? Allt inför matchen finner ni här! …
22 januari, 2022 | Emil Sandberg