Malmö FF - Östersunds FK, 25/4: Speltips & livestream

Malmö FF – Östersunds FK, 25/4: Speltips & livestream

Malmö FF – Östersunds FK möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Malmö FF – Östersunds FK live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Malmö FF – Östersunds FK spelas under söndagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama mötet. Malmö FF har verkligen övertygat under inledningen av säsongen och har vunnit båda toppmötena mot Hammarby och BK Häcken. Vi tror därför på hemmavinst med att Malmö FF vinner båda halvlekarna.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Malmö FF – Östersunds FK, och se även bet365 bonus för en mer spännande fotbollsupplevelse för dig.

 

Streama fotboll i Sverige

Se en mängd andra ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Malmö FF – Östersunds FK
Matchstart Kl. 17:30, den 25/4
Vart: Eleda Stadion, Malmö
Live stream: Discovery+
TV-kanal:
Speltips: Malmö FF – Malmö FF (1.66 hos Bet365)

Streama Malmö FF – Östersunds FK

Det är lätt att streama Malmö FF – Östersunds FK i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery plus
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa sportabonnemanget
  4. Streama Malmö FF – Östersunds FK live

Speltips inför matchen

Under söndagen ska matchen mellan Malmö FF – Östersunds FK mötas i ett möte i allsvenskan. Malmö FF har vunnit båda halvlekarna i tre matcher av fem i lagens senaste möten. Båda lagen kommer med en seger i deras respektive match.

Malmö FF kommer till detta möte med ett oerhört bra självförtroende och med två vinster på två möjliga i bagaget. I deras senaste match vann de med 1-2 mot de andra guldkandidaterna BK Häcken på Hisingen. Anel Ahmedhodzic inledde målskyttet med en fin nick i mål vid bortre stolpen på en hörna. Och vem annars än den superbe Sören Rieks som stötte in 0-2 efter tjugo minuter spelade, Rieks som verkligen har visat god form hitintills på säsongen.

Det har verkligen varit danskarna i Malmö FF som har visat vägen i inledningen av säsongen. Jonas Knudsen gjorde ett fint mål i 3-2-vinsten mot Hammarby i första matchen i allsvenskan, och Anders Christiansen har spelat upp sig sedan den mindre bra inledningen av vintern och våren 2021. Hemmalaget är i god form och bombar in mål för närvarande.

Östersunds FK åker till Malmö för att försöka möta de regerande mästarna. Laget kommer till mötet med en kross i bagaget efter deras 5-0-vinst mot Örebro där suveräne Blair Turgott gjorde två mål.

Vårt speltips

Östersunds FK har bortaplan och ska spela på naturgräs, vilket de inte är vana vid. Mötena lagen emellan Malmö FF – Östersunds FK är historiskt sett jämna, även om de senaste mötena har varit skåningarnas alltjämt. I lagens senaste fem möten har Malmö FF vunnit båda halvlekarna i tre av dem, vilket vi tror på kommer att hända även under söndagens möte.

Senaste mötet mellan Malmö FF – Östersunds FK vann Malmö FF med 4-0 där bland annat mittfältsmaskinen Christiansen gjorde två mål i första halvlek. Vi tror att hemmalaget går segrande ur mötet och vinner båda halvlekarna i matchen.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att Malmö FF vinner båda halvlekarna, till ett odds på 1.66 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö FF – Malmö FF (Halvtid/Fulltid)

Fler speltips

Napoli – Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Napoli - Roma (29/1): Stream, speltips & odds
Kan Napoli ta ännu en seger i jakt på ligatiteln? Ta del av allt inför toppmatchen mot Roma! …
28 januari, 2023 | Emil Sandberg
PSG – Stade Reims (29/1): Stream, speltips & odds
PSG - Stade Reims (29/1): Stream, speltips & odds
PSG på hemmaplan i Ligue 1, då ska det bara vara seger! Men ha i åtanke att Stade Reims gått 13 raka matcher utan förlust. Allt inför matchen finner ni här! …
28 januari, 2023 | Emil Sandberg
Brighton – Liverpool (29/1): Stream, speltips & odds
Brighton - Liverpool (29/1): Stream, speltips & odds
Får Jürgen Klopp och hans Liverpool revansch på Roberto De Zerbi och Brighton? Läs allt inför FA-cupmatchen mellan lagen! …
28 januari, 2023 | Emil Sandberg