Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 mar, 2021

Liverpool – Leipzig: Speltips & odds inför matchen (10/3)

Liverpool – Leipzig: Speltips & odds inför matchen (10/3)

Ännu en returmatch ska spelas i Champions League den 10 mars. Där kommer Liverpool att ställas mot Leipzig. Vi kollar närmare på förutsättningarna inför matchen. Vi delar med oss av ett speltips som har de bästa oddsen.

Inför Liverpool – Leipzig så är det Liverpool som har fördelen på sin sida. Förra matchen mellan dessa två lagen slutade med en seger med 0-2. Det ger Liverpool goda chanser att ta sig vidare. Leipzig är piskade att vinna med minst två mål för att hålla Champions League-drömmen vid liv.

Vårt speltips har hämtat odds från Unibet. Det är en av många bettingsidor online som vi tipsar om. Där kan du få chansen att spela med 100% bonus som ger dig dubbelt mycket pengar att spela för.

Vad: Liverpool – RB Leipzig, Champions League
När: Den 10/3, kl. 21:00
Vart: Anfield
Speltips: Liverpool vinner matchen
Odds: 2.48 hos Unibet
Live stream: > Se Liverpool – Leipzig stream

Inför matchen

  • Liverpool har fördel med 2-0 på bortaplan från förra matchen.
  • RB Leipzig har vunnit 8 matcher i rad i de senaste matcherna i Bundesliga.
  • Liverpool har skadeproblem – inte minst i backlinjen där 2-3 spelare saknas.

Kan Leipzig vända underläget?

Red Bull Leipzig kommer att ställas inför en uppgift som få lag vill ta sig an. Man åker nu till England med ett krav på en seger. Att bara kriga till sig en seger är inte tillräckligt. Det krävs att man vinner med minst 0-2 för att få matchen till förlängning.

Då ska man komma ihåg att Liverpool dominerade stora delar av förra årets säsong av Premier League. Denna säsongen har inte gått i lika spikrak riktning. Man är kvar i racet om Europaplatserna – men många frågetecken har dykt upp. Inte minst i försvaret där man har flera spelare borta pga skador.

Det är inte alls omöjligt att RB Leipzig skrällar sig vidare i Champions League. Det som krävs för att det ska bli fallet är att Leipzig har en match där allt går rätt. Samtidigt som Liverpool behöver gör en blek match.

På pappret så är det Liverpool som har den bästa truppen. På nästan alla positioner så är det fördel för Liverpool. De har dock visat under säsongen att denna favorit-stämpel kan vara till en nackdel. Vi har sett Liverpool förlora matcher där de på förhand står som klara favoriter. Chansen finns för RB Leipzig.

Emil Forsberg kommer finnas med på bänken under matchen. Om han får starta är ännu oklart. Troligen så kommer han att få vänta till 60-70:e minuten innan han sätts in på planen. Frågan är i vilket läge som Leipzig befinner sig då.

Vi tror att Leipzig går på stenhårt – men kommer att straffas av Mané och Salah i snabba omställningar. Därför tror vi att det är Liverpool som vinner matcher och kvalificerar sig vidare.

  • Speltips: Liverpool vinner matchen
  • Odds: 2.48
  • Spelsida: Unibet
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar