Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 maj, 2021

Lazio – Torino, 18/5: Stream, speltips & odds

lazio torino speltips stream

Lazio och Torino möts i den näst sista omgången av Serie A. Här kan ni ta del av ett speltips till matchen, och även hitta en Lazio – Torino live stream.

Lazio har tappat rejält under de senaste omgångarna i Serie A, och har inte längre chansen att nå Champions League. Faktum är att man kommer sluta 5:a oavsett resultat i de sista matcherna. Torino däremot har allt att spela för, och behöver ta en poäng för att hänga kvar.

Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla in hur ni gör för att streama Lazio – Torino live.


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Lazio – Torino
Matchstart Kl. 20:30, den 18/5
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Lazio vinner (2,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio ligger 5:a i Serie A och kommer att sluta 5:a. Man har inget att spela för.
  • Torino ligger på 16:e plats och behöver 1 poäng för att säkra kontraktet.
  • Lazio vann höstmatchen med 4-3, efter två mål på tilläggstid.

Streama Lazio – Torino

Det är väldigt enkelt att live streama Lazio – Torino. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se alla matcher från Serie A live. Matcherna visas med hög bildkvalitet, och ljudet är bra det också.

Det går att se din Lazio – Torino live stream direkt från valfri enhet. Titta på din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till din TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  • Streama Lazio – Torino!

Speltips inför matchen

Torino har en eller två riktiga rysarmatcher att titta fram emot. Det skiljer tre poäng mellan Torino till Benenvento på nedflyttningsplats, och de två lagen möts i den sista omgången. Om Torino förlorar mot Lazio innebär det att sista matchen kommer att avgöra vilket lag som hänger kvar i Serie A. Vinst för Benevento och det lilla laget säkrar nytt kontrakt, men vinner Torino, eller om matchen slutar oavgjort, så är det Torino som spelar Serie A nästa säsong.

Men innan vi blickar mot den sista matchen ska vi först fokusera på den kommande. Torino gästar Lazio, som tvärtom inte har något överhuvudtaget att spela för. Torino kan alltså, om man tar poäng, säkra kontraktet redan denna tisdagskväll.

Torino hade nyligen en positiv period och såg ut att rädda sig kvar, men de två senaste omgångarna har det sett riktigt illa ut för laget. Förlust mot Milan med hela 0-7, och sen 1-4 mot bottenkonkurrenten Spezia. Det bådar med andra ord inte gott inför avslutningen av säsongen.

Vi tror att Lazio vinner den här matchen. Man har visserligen inget att spela för, men kommer ändå att gå ut och göra sitt bästa. Laget vill ge fansen någonting, om än litet, tillbaka efter raset under slutet av säsongen och inte minst efter derbyförlusten mot Roma i den senaste omgången. Torino är dessutom än mer formsvaga än Lazio.

Vi spelar den raka 1:an till 2,00 gånger pengarna. Spelet finner ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Lazio vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar