Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 feb, 2024

Landskrona BoIS – BK Häcken 26/2: Stream, odds & speltips

Speltips & odds inför matchen mellan Landskrona BoIS och BK Häcken. Vi går här igenom allt inför den kommande matchen som startar på måndag klockan 18:30.

Vi kliver in i den andra omgången av Svenska Cupen. Landskrona BoIS förlorade sin första match mot Brommapojkarna med 3-0, och man hade ingen möjlighet att hävda sig. Samtidigt ställdes BK Häcken mot Östersunds och vann med 2-0. Vi presenterar vår analys inför matchen som kommer att äga rum på Landskronas Idrottsplats.

Vad: Landskrona BoIS – BK Häcken, Svenska Cupen
När: Den 26/2, kl. 18:30
Vart: Landskrona Idrottsplats
Speltips: BK Häcken leder i halvtid (1.90 hos Betway)
Livestream: > TV4 Play

BK Häcken leder i halvtid

Odds = 1.90
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Landskrona BoIS vs Haecken Match Outcome
Match Starts 26/02 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • BK Häcken är regerande cupmästare.
 • Det är en vinna eller försvinna-match för Landskrona.
 • Gruppen består av BK Häcken, Landskrona, Östersund samt Brommapojkarna.

Landskrona BoIS – BK Häcken stream

Under måndagen väntar tre spännande matcher från Svenska Cupen. Om du är intresserad av att streama Svenska Cupen online, är det mycket enkelt att göra det.

För att komma igång med live streaming i Svenska Cupen behöver du skapa ett konto och teckna ett abonnemang hos streamingtjänsten TV4 Play. När du har ordnat det är du redo att börja streama inte bara Svenska Cupen utan också Allsvenskan, som snart kickar igång.

Så dra nytta av möjligheten redan idag med TV4 Play, en tjänst vi varmt rekommenderar på grund av dess utmärkta ljud- och bildkvalitet, samt svenska kommentatorer. Du har också möjlighet att enkelt byta mellan matcherna och välja den som passar dig bäst.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Landskrona BoIS – BK Häcken

Landskrona BoIS – BK Häcken speltips

Här presenterar vi även vårt bästa speltips inför matchen mellan Landskrona och BK Häcken.

Vi sätter vår tilltro till bortalaget och tror dessutom att de kommer att leda redan i halvtid. De regerande cupmästarna från Hisingen har upplevt en något tuff start på 2024 med fyra förluster i de första träningsmatcherna. Dock vann man sin förta match här i Svenska Cupen mot Östersunds FK med 2-0 på Bravida Arena.

Landskrona BoIS hade en betydligt tuffare inledning på sitt cupäventyr genom att förlora mot Brommapojkarna med 0-3 på Grimsta. Resultatet anses vara helt rättvist, och Landskrona hade ingen som helst chans i den matchen. Efter förlusten i den första omgången krävs det nu en seger för att ha chansen att avancera. Men chansen till avancemang, oavsett utfall här – blir förstås mycket svårt för Landskrona.

Trots den tuffa starten på försäsongen för de regerande mästarna, visade de prov på styrka när det verkligen gällde i säsongens första tävlingsmatch. Vi tror att de kommer att göra detsamma när de besöker Landskrona och att de kommer att leda redan i halvtid. Därför väljer vi att placera vårt spel på BK Häcken att leda i halvtid från matchen i Svenska Cupen mot Landskrona.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan följer tre nya odds som du kan ta del av inför matchen mellan Landskrona och BK Häcken. Samtliga val har vi granskat noggrant för att ge dig en både spännande upplevelse inför matchen och förhoppningsvis även försöka utöka din spelkassa ytterligare.

Alla odds har vi hämtat från spelbolaget Betway, som välkomnar alla sina nya kunder med en bonus på upp till 500 kr i form av ett gratisspel. Detta är ett utmärkt sätt för dig att testa på spelbolaget med ett gratisspel och öka spänningen inför matchen.

Speltips Odds
Häcken vinner 1.50
Häcken -1.5 mål 2.20
Rätt resultat: 1-4 14.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar