Kroatien - Österrike, 3/6: Speltips & stream

Moscow, Russland. 15th July, 2018. Luka Modric (Croatia). GES/Football/World Championship 2018 Russia, Final: France - Croatia, 15.07.2018 GES/Soccer/Football, Worldcup 2018 Russia, Final: France vs Croatia, Moscow, July 15, 2018 | usage worldwide Credit:

I den 1:a gruppen, i League A, i UEFA Nations League ställs Kroatien och Österrike mot varandra, i den 1:a omgången.

Gruppen består även av de regerande mästarna Frankrike, samt Danmark. Samtliga nationer kommer att spela 4 landskamper på kort tid.

Spelbolag har kroaterna som favoriter i denna landskamp. Men att ta sig an Österrike, med en ny förbundskapten, är ingen enkel uppgift.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kroatien – Österrike, Nations League
Avspark: Den 2022-06-03, kl. 20:45
Vart: Stadion Gradski vrt
TV-kanal: Viaplay
Speltips: X (Odds: 3.45 hos Unibet)

Inför

  • I Kroatien är Andrej Kramaric, med 18 mål för landslaget, i toppslag.
  • I Österrike är Marko Arnautovic den främsta målskytten med 32 fullträffar.
  • Senast nationerna möttes var år 2010, i en vänskapskamp som Kroatien vann med 1-0.

 

Startelvor & statistik

 

Streama Kroatien – Österrike

Du kan streama Nations League mötet mellan Kroatien och Österrike online. Då behöver du öppna ett abonnemang på Viaplay.

Själva landskampen går att titta på bland annat via en mobil, en dator eller en surfplatta. Se nedan hur du enklast kommer igång.

  1. Ta dig vidare till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
  3. Streama Nations League landskampen mellan Kroatien och Österrike

 

Sändningen i matchen börjar 10 minuter innan. Experter i studion och kommentatorer ger dig de bästa insikterna i sändningarna för de flesta av våra sporter.

Som sällskap i landskampen kommer du att ha den svenska kommentatorn Claes Andersson.

Med Viaplay sportpaket ingår också alltid hela vårt utbud av filmer, serier och barninnehåll.

 

Speltips & odds

 

VM-finalisterna Kroatien hade svårt att imponera i Nations League förra säsongen. Det blev bara 3 poäng från deras 6 matcher. De 3 senaste landskamperna i turneringen förlorades.

Därefter har man skött sig bra i VM-kvalet och vunnit sin grupp, med 23 poäng på 10 omgångar. Där blev det 7 segrar, 2 kryssresultat och en förlust bara. Imponerande, så klart.

Efter VM-kvalet har två vänskapskamper spelats av. Först mot Slovenien, i ett möte som slutade med 1-1. Och senast mot Bulgarien blev det en 2-1 seger. Bulgarerna hade tagit ledningen men Kroatien kvitterade genom talismanen Luka Modric (i bild). Bara någon minut senare spikade Andrej Kramaric segermålet, med 10 minuter kvar.

Överlag har inte kroaterna varit lika heta som i förra VM, trots att kvalitén fortsatt finns där.

Det är svårt att veta var vi har det nya Österrike, som nu leds av den förra Man United managern Ralf Rangnick. Han har fått ta över ett starkt landslag, som inte har nått sitt fulla potential.

Innan Ralf Rangnick-eran har landet misslyckats med att kvala in till VM. De slutade inte ens på en topp 2 plats, för att kunna kvala, utan kom 4:a i gruppen. Ett bedrövligt resultat, där det blev 16 poäng efter 10 landskamper i gruppen.

I Nations League gick det desto bättre. Förra säsongen vann man sin grupp 1, i League B, vilket har uppgraderat dem till League A – där giganter möts.

I och med managerbytet kan det bli en reaktion från Österrikes sida. Kanske inte att den räcker till att slå svårslagna Kroatien. Men nog är österrikarna starka nog för att kriga om en poäng.

Detta kommer att bli tuff kamp där ytterst lite skiljer nationerna åt. Det kan mycket väl bli lite skuggboxning. I alla fall till att börja med. Därefter kan mötet eventuellt öppnas upp något.

Därför faller spelet på att landskampen mellan Kroatien och Österrike slutar oavgjort efter 90 minuters spel. En poäng vardera till ett högt odds.

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen
  • Odds: 3.45
  • Bettingsida: Unibet

 

Vänligen läs också vår recension om Unibet.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Kroatien och Österrike får dela på potten.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Kroatien – Österrike mötet.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att satsa pengarna på.

 

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål i matchen 1.93
Över 8,5 hörnor i matchen 1.82
Inget mål innan 29:59 i matchen 1.84

 

Nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.