Kamerun - Egypten, 3/2: Speltips & stream

YAOUNDE, CAMEROON - JANUARY 24: national team of Cameroon pose for team photo from top left: Karl Toko Ekambi, Eric Maxim Choupo-Moting, Andre Zambo Anguissa, Michael Ngadeu-Ngadjui, Andre Onana, Vincent Aboubakar, from bottom left - Collins Fai, Jean-Cha

 

Det är oerhört svårt att förutspå vinnaren i semifinalen i det Afrikanska mästerskapet när Kamerun tar emot Egypten.

Båda nationerna har varit extremt framgångsrika i turneringens historia och är de nationerna med flest pokaler.

Semifinaler brukar vara nervösa och stängda tillställningar, där ingen nation kör någon tokoffensiv fotboll direkt.

Detta väntas snarare bli spel med ultradefensiva uppställningar. Så något målkalas ska vi verkligen inte vänta oss.

 

Streama Kamerun - Egypten på Bet365

Se massor av fotboll från Afrikanska mästerskapet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kamerun – Egypten, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-02-03, kl. 20:00
Vart: Olembe Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Under 1,5 mål (Odds: 2.25 hos Bet365)

 

Streama Kamerun – Egypten

 

Spelbolaget Bet365 erbjuder streaming på samtliga semifinaler i det Afrikanska mästerskapet. Genom dem kan man se mötet mellan värdnationen Kamerun och Egypten. Nationerna slåss om en finalbiljett.

För att komma igång behöver du göra följande:

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Sätt därefter in 50 SEK på kontot eller mer
  4. Streama båda semifinalerna i det Afrikanska mästerskapet

 

Det går att läsa mer info kring hur man kan Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

 

Speltips & odds

 

Bet365 erbjuder 2.75 i odds på att Kamerun vinner mästerskapet på hemmagräs. Att Egypten ska lyfta pokalen ligger oddset på 4 gånger degen.

Visst har Kamerun spelarna gjort sitt jobb och underhållit hemmapubliken. De har lyckats både att spela en trevlig fotboll och få med sig resultaten. En oslagbar kombination.

I samliga landskamper i turneringen, både i gruppspelet och slutspelet, har man lyckats hitta nätmaskorna. Både Karl Toko Ekambi, med 5 mål, och Vincent Aboubakar, med 6 mål, är i toppslag. De har alltså gjort totalt 11 mål för nationen i turneringen. Helt fantastiskt.

Även defensiven har hållit en hög nivå med Collins Fai, Jean-Charles Castelletto, Michael Ngadeu och Nouhou Tolo i högform.

Efter att ha vunnit sin grupp har man besegrat Komorerna och Gambia i slutspelet, redan efter fulltid. I båda landskamperna försvarade sig Kamerun riktigt skickligt.

Fast det lär bli betydligt svårare att fortsätta ösa in mål när Egypten, som är en mästare på att försvara sig, står på andra sidan gräset.

Det har varit rejält målsnåla landskamper för Egyptens del. Talismanen Mohamed Salah, som väntades bli skillnaden i turneringen, har bara hittat nätmaskorna två gånger totalt.

I gruppspelet blev det en 0-1 förlust mot Nigeria. Därefter två raka 1-0 segrar över Guinea-Bissau och Sudan. Det räckte till en 2:a plats i tabellen.

I slutspelet blev det mållöst mot Elfenbenskusten, även under förlängningen. Straffarna var helt avgjorande där samtliga spelare i Egypten nätade.

Först i kvartsfinalen blev det fler än ett mål i en match som slutade 1-1 mot Marocko. Det ska sägas att Egypten släppte in ett mål på straff, som länge VAR-granskades. Ytterst tveksamt om Sofiane Boufal borde ha fått lägga straffsparken. Men efter att Mohamed Salah hade kvitterat till slutställningen 1-1 tog Egypten över och vann förlängningen. Trezeguet nätade i matchminut 100.

Det är väldigt ovanligt att Egypten överhuvudtaget är involverade i målrika tillställningar. Ännu mindre vanligt i tuffa drabbningen där en plats i finalen, i Afrikanska mästerskapet, står på spel.

Därför faller spelet på att semifinalen mellan Kamerun och Egypten slutar med max ett insläppt mål. Men inga fler än så. Vid en eventuell ledning kommer den nationen att försöka försvara den med näbbar och klor.

Spelet rättas som en vinst vid mållöst i semifinalen eller vid en 1-0 seger till någon av nationerna.

 

 

  • Vårt speltips: Under 1,5 mål i matchen
  • Odds: 2.25
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

 

Nyheter

Stryktipset – 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg! Denna vecka ryms hela den avslutande omgången från Premier League samt två matcher från Allsvenskan och en från Serie A …
20 maj, 2022 | Emil Sandberg
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.