Kamerun - Egypten, 3/2: Speltips & stream

YAOUNDE, CAMEROON - JANUARY 24: national team of Cameroon pose for team photo from top left: Karl Toko Ekambi, Eric Maxim Choupo-Moting, Andre Zambo Anguissa, Michael Ngadeu-Ngadjui, Andre Onana, Vincent Aboubakar, from bottom left - Collins Fai, Jean-Cha

 

Det är oerhört svårt att förutspå vinnaren i semifinalen i det Afrikanska mästerskapet när Kamerun tar emot Egypten.

Båda nationerna har varit extremt framgångsrika i turneringens historia och är de nationerna med flest pokaler.

Semifinaler brukar vara nervösa och stängda tillställningar, där ingen nation kör någon tokoffensiv fotboll direkt.

Detta väntas snarare bli spel med ultradefensiva uppställningar. Så något målkalas ska vi verkligen inte vänta oss.

 

Streama Kamerun - Egypten på Bet365

Se massor av fotboll från Afrikanska mästerskapet

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kamerun – Egypten, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-02-03, kl. 20:00
Vart: Olembe Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Under 1,5 mål (Odds: 2.25 hos Bet365)

 

Streama Kamerun – Egypten

 

Spelbolaget Bet365 erbjuder streaming på samtliga semifinaler i det Afrikanska mästerskapet. Genom dem kan man se mötet mellan värdnationen Kamerun och Egypten. Nationerna slåss om en finalbiljett.

För att komma igång behöver du göra följande:

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Sätt därefter in 50 SEK på kontot eller mer
  4. Streama båda semifinalerna i det Afrikanska mästerskapet

 

Det går att läsa mer info kring hur man kan Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

 

Speltips & odds

 

Bet365 erbjuder 2.75 i odds på att Kamerun vinner mästerskapet på hemmagräs. Att Egypten ska lyfta pokalen ligger oddset på 4 gånger degen.

Visst har Kamerun spelarna gjort sitt jobb och underhållit hemmapubliken. De har lyckats både att spela en trevlig fotboll och få med sig resultaten. En oslagbar kombination.

I samliga landskamper i turneringen, både i gruppspelet och slutspelet, har man lyckats hitta nätmaskorna. Både Karl Toko Ekambi, med 5 mål, och Vincent Aboubakar, med 6 mål, är i toppslag. De har alltså gjort totalt 11 mål för nationen i turneringen. Helt fantastiskt.

Även defensiven har hållit en hög nivå med Collins Fai, Jean-Charles Castelletto, Michael Ngadeu och Nouhou Tolo i högform.

Efter att ha vunnit sin grupp har man besegrat Komorerna och Gambia i slutspelet, redan efter fulltid. I båda landskamperna försvarade sig Kamerun riktigt skickligt.

Fast det lär bli betydligt svårare att fortsätta ösa in mål när Egypten, som är en mästare på att försvara sig, står på andra sidan gräset.

Det har varit rejält målsnåla landskamper för Egyptens del. Talismanen Mohamed Salah, som väntades bli skillnaden i turneringen, har bara hittat nätmaskorna två gånger totalt.

I gruppspelet blev det en 0-1 förlust mot Nigeria. Därefter två raka 1-0 segrar över Guinea-Bissau och Sudan. Det räckte till en 2:a plats i tabellen.

I slutspelet blev det mållöst mot Elfenbenskusten, även under förlängningen. Straffarna var helt avgjorande där samtliga spelare i Egypten nätade.

Först i kvartsfinalen blev det fler än ett mål i en match som slutade 1-1 mot Marocko. Det ska sägas att Egypten släppte in ett mål på straff, som länge VAR-granskades. Ytterst tveksamt om Sofiane Boufal borde ha fått lägga straffsparken. Men efter att Mohamed Salah hade kvitterat till slutställningen 1-1 tog Egypten över och vann förlängningen. Trezeguet nätade i matchminut 100.

Det är väldigt ovanligt att Egypten överhuvudtaget är involverade i målrika tillställningar. Ännu mindre vanligt i tuffa drabbningen där en plats i finalen, i Afrikanska mästerskapet, står på spel.

Därför faller spelet på att semifinalen mellan Kamerun och Egypten slutar med max ett insläppt mål. Men inga fler än så. Vid en eventuell ledning kommer den nationen att försöka försvara den med näbbar och klor.

Spelet rättas som en vinst vid mållöst i semifinalen eller vid en 1-0 seger till någon av nationerna.

 

 

  • Vårt speltips: Under 1,5 mål i matchen
  • Odds: 2.25
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

 

Nyheter

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.