Kalmar FF - Örebro, 25/4: Speltips & livestream

Kalmar FF – Örebro, 25/4: Speltips & livestream

Kalmar FF – Örebro möter varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Kalmar FF – Örebro live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Kalmar FF – Örebro spelas under söndagen, vi ger dig ett speltips till mötet – och visar även hur du kan streama matchen. Lagen är relativt jämna, även om Örebro sticker ut med sin 5-0-förlust mot Östersunds FK. Vi tror därför på bortavinst under söndagen, och att det blir under 2.5 mål.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Kalmar FF – Örebro, och du kan även se bet365 bonus.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – Örebro
Matchstart Kl. 15:00, den 25/4
Vart: Guldfågeln Arena, Kalmar
Live stream: Discovery+
TV-kanal:
Speltips: Kalmar FF & Under (4.33 hos Bet365)

Streama Kalmar FF – Örebro

Det är lätt att streama Kalmar FF – Örebro i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang.

Det går att ha igång din live stream fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery plus
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa sportabonnemanget
  4. Streama Kalmar FF – Örebro live

Speltips inför matchen

Under söndagen möter Kalmar FF – Örebro mötas i ett laddat möte i allsvenskan. Lagen är ganska jämna historiskt sett, och de senaste fem mötena lagen emellan har slutat i två oavgjorda resultat, två vinster för Kalmar FF och en vinst för Örebro (1-1, 1-1, 4-1, 0-3, 0-1).

Kalmar FF kommer till detta mötet med en vinst i bagaget. I deras förra match vann de med 0-1 mot nykomlingen Degerfors efter en straffmål av norrmannen Oliver Berg.

I Kalmar FF:s match dessförinnan spelade de 0-0 mot Östersunds FK, som Örebro förlorade stort mot.

Örebro åker söderut under söndagen för att ta sig an ett småländskt lag i Kalmar FF. I deras senaste match blev de krossade med 5-0 mot Östersunds FK på bortaplan efter att engelsmannen haft lekstuga.

Närkelaget hade väldigt svårt i matchen mot Östersunds FK och har ännu inte gjort mål i allsvenskan, vilket vi tror att de kommer ha svårt för även i nästa omgång.

Vårt speltips

Kalmar FF och Örebro har haft det svårt att göra mål i inledningen av denna säsongen, och Örebro har ännu inte gjort mål i allsvenskan och Kalmar FF har gjort ett.

Vi tror dock att hemmalaget går segrande ur mötet och vinner, men med få mål gjorda.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att Kalmar FF vinner mötet och att det blir Under 2.5 mål i matchen, till det fina oddset på 4.33 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården & Under (Resultat/Totalt antal mål)

Fler speltips

Wolves – Liverpool, 4/2: Speltips & stream
Wolves - Liverpool, 4/2: Speltips & stream
Två jojo lag i Premier League drabbas samman när Wolves gästas av anrika Liverpool. Ta det av allt inför mötet genom vårt speltips i matchen.
3 februari, 2023 | Katten Jansson
Man United – Crystal Palace, 4/2: Speltips & stream
Man United - Crystal Palace, 4/2: Speltips & stream
I Premier League tar Victor Nilsson Lindelöf och hans Man United emot Crystal Palace. Vi har hittat ett speltips, till dubbla pengar i odds.
3 februari, 2023 | Katten Jansson
Newcastle – West Ham (4/2): Stream, speltips & odds
Newcastle - West Ham (4/2): Stream, speltips & odds
Det mesta talar för Newcastle, när de ställs emot West Ham på lördag kväll. Här finner ni allt inför matchen.
3 februari, 2023 | Emil Sandberg