Kalmar FF - Mjällby, 1/8: Stream, speltips & odds

Kalmar Mjällby speltips stream

Kalmar och Mjällby möts i Allsvenskan på söndag. Här ger vi er vårt speltips inför matchen, tillsammans med information om hur ni hittar en Kalmar FF – Mjällby live stream.

På söndag tar Kalmar FF emot Mjällby i Allsvenskan, i en match mellan två lag som behöver ta poäng för att nå positioner där man vill ligga. Hösten har inte börjat bra för något av lagen, som båda inkasserat noll poäng på tre matcher vardera. Nu kommer i alla fall ett av lagen bryta denna dystra förlustsvit.

Vi ger er vårt speltips till Kalmar – Mjällby, och visar även hur ni gör för att streama Kalmar – Mjällby live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 17:30, den 1/8
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Kalmar vinner (2,06 hos Betsson)

Inför matchen

  • Kalmar har förlorat tre raka matcher, och letar tillbaka till de fina resultaten från i våras.
  • Mjällby har förlorat fyra raka och inte vunnit på de sju senaste.
  • När Mjällby gästade Kalmar förra året vann man med 4-1.

Streama Kalmar – Mjällby live

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Kalmar – Mjällby direkt på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att ha igång er Kalmar FF – Mjällby stream från valfri enhet. Titta på fotboll direkt via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen av er fotboll live stream håller hög nivå, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Kalmar – Mjällby direkt!

Speltips & odds: Kalmar FF – Mjällby

Kalmar FF inledde säsongen starkt, och hyllningskörerna sjöng i takt. ”Det nya Kalmar”, Rydströms Kalmar, var ett Kalmar med en frisk fläkt, som spelar en trevlig fotboll som dessutom är vägvinnande.

Efter sommaren har dock resultaten gått i stå, där man kammat noll poäng på tre matcher. Förluster mot Häcken, AIK och Djurgården är facit, och även om det är tre i grunden starka lag är det givetvis trista förluster för Kalmar. Nu möter man Mjällby, och kanske går det bättre när motståndet är lättare? Eller upprepar Rydström sin trend från Sirius ifjol, där man inledde säsongen mycket starkt men gjorde en väldigt svag höst?

Mjällby har även de torskat samtliga matcher under hösten. Noll poäng mot Norrköping, såväl som mot IFK Göteborg och mot Malmö FF. Även här har motståndet varit tufft, och framförallt mot Göteborg hade poängskörden kunnat fördelats annorlunda.

En av de viktigaste spelarna för Mjällby är den tunge anfallaren Jacob Bergström, som sliter och stångas på topp och åstadkommer en hel del. Han kommer att behöva spela en viktig roll här om blekingarna ska få med sig något från Guldfågeln Arena.

Vi tror dock att Mjällby kammar noll borta mot Kalmar. Kalmar har trots de tre förlusterna stått för godkända prestationer spelmässigt, och mot ett enklare motstånd väntar vi oss att de tar en seger. Vi spelar den raka 1:an till oddset 2,06 på Betsson.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,06
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson