Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 aug, 2023

Kalmar FF – Hammarby (20/8): Stream, speltips & odds

Kalmar Hammarby speltips stream

Vad: Kalmar FF – Hammarby IF
Avspark: Den 20/8, kl. 17:30
Vart: Guldfågeln Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2.40 hos Expekt)

Kalmar FF och Hammarby ställs emot varandra på Guldfågeln Arena under söndagen. Det är två lag med skilda trender som drabbar samman, och här ger vi er allt inför mötet.

Kalmar FF har efter en stark start på säsongen verkligen börjat gå ner sig, och det har gått dåligt båda i Allsvenskan och i Europaspelet på sistone. Nu ställs man emot Hammarby, som är ett av lagen med mest positiv trend i hela serien. Det blir minst sagt ett intressant möte på Guldfågeln Arena denna söndag, den 20 augusti.

I den här artikeln finner ni allt inför Kalmar – Hammarby. Ta del av speltips på matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Kalmar FF Match Outcome
Match Starts 20/08 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby har sett riktigt bra ut på sistone, med två fantastiska matcher mot Twente och två segrar i Allsvenskan, mot Norrköping och Elfsborg.
 • Kalmar har sett allt annat än bra ut på senare tid. Man har fem raka matcher utan seger.
 • Lagen möttes så sent som i juli. Då vann Hammarby med 3-1, efter mål av Jusef Erabi, Viktor Djukanovic och Tesfaldet Tekie. Noah Shamoun tröstmålade för Kalmar.
Allsvenskan

20th August 2023 - 15:30

Guldfaageln Arena

Hammarby

Match Ended
Kalmar FF

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.3

Average goals scored

9/22

Matches were draws

72%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Kalmar FF

1

Hammarby

3

2023

Kalmar FF

1

Hammarby

3

2022

Hammarby

4

Kalmar FF

2

2022

Hammarby

0

Kalmar FF

2

2021

Hammarby

5

Kalmar FF

3

2021

Kalmar FF

2

Hammarby

1

2020

Kalmar FF

1

Hammarby

2

2020

Hammarby

3

Kalmar FF

3

2019

Kalmar FF

2

Hammarby

2

2019

Hammarby

1

Kalmar FF

1

2018

Hammarby

0

Kalmar FF

0

2018

Kalmar FF

1

Hammarby

1

2017

Kalmar FF

2

Hammarby

0

2017

Hammarby

1

Kalmar FF

1

2016

Hammarby

2

Kalmar FF

1

2016

Kalmar FF

1

Hammarby

1

2015

Hammarby

0

Kalmar FF

0

2015

Kalmar FF

2

Hammarby

2

2009

Hammarby

0

Kalmar FF

3

See more

Club Friendlies

2019

Kalmar FF

1

Hammarby

0

2012

Hammarby

0

Kalmar FF

1

Cup

2010

Kalmar FF

5

Hammarby

6

Streama Kalmar – Hammarby

Det är relativt enkelt att finna en Kalmar FF – Hammarby IF live stream att titta på direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att streama matchen live är att skapa ert konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni gjort det kan ni se Allsvenskan live, alla matcher.

Det går att ha i gång er Kalmar – Hammarby stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller från surfplatta. Har ni dessutom en Apple TV, Chromecast, HDMI-kabel eller liknande så kan ni koppla över er direktsändning av matchen till TV-skärmen, för att se fotbollsmatchen direktsänt på TV.

Vi är relativt övertygade om att ni som väljer att streama Kalmar – Hammarby kommer att bli nöjda med ert beslut. Bilden, ljudet och kommentatorerna är allt av hög klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Kalmar – Hammarby

Speltips & odds: Kalmar – Hammarby

Kalmar FF inledde säsongen starkt, och nye tränaren Henrik Jensen verkade kunna ta vid där Henrik Rydström avslutade. Frågan är dock hur mycket det var Rydströms gamla bygge som kunde leva vidare en stund, och hur mycket det är Jensens egen taktik som gett positivt utslag. För ju längre säsongen lidit, desto sämre har det gått för KFF. Man har åkt ut ur Europakvalet, mot armeniska Pyunik, och nu radar man upp svaga resultat i Allsvenskan.

I Kalmars senaste match blev det förlust med 0-3 mot Sirius. Sirius, som kämpar för att hänga kvar i Allsvenskan och som inte direkt vunnit matcher med enkelhet tidigare. Men mot Kalmar ledde man med 3-0 redan i paus, och kunde närmast promenera hem segern.

Hammarbys säsong har varit lite tvärtom emot Kalmars, åtminstone något åt det hållet. Man inledde säsongen väldigt svagt, men under de senaste veckorna har det sett betydligt bättre ut. Då talar vi särskilt om de fantastiska insatserna mot Twente, men också om de två senaste hemmasegrarna i seriespelet mot IFK Norrköping och Elfsborg. 3-5-2-formationen verkade till en början vara en taktik för Europaspelet, men den har behållits även efter att man åkte ut ur kvalet. Och det med all rätt. Detta lite mer försiktiga och mer raka spelsätt har i sanningens namn fungerat bättre, även om det kanske inte är hur Martí Cifuentes egentligen vill spela sin fotboll. Men nu verkar det som att man kör på så här åtminstone säsongen ut, så får vi se hur man ställer upp nästa år.

Vi tror att Hammarby vinner den här matchen. Man har sett ut som ett helt annat lag under de senaste matcherna, och då tror vi att man slår ett Kalmar som är helt ur slag för tillfället. 2:an spelas, till 2.40 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 2.40
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Kalmar – Hammarby är hämtade från Expekt Sverige, en stor bettingsajt i Sverige. Där hittar ni massor av odds. Titta också gärna om det finns någon oddsboost att använda innan du lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan har vi tagit ut ytterligare tre spelförslag på Kalmar – Hammarby.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.02
Under 2,5 mål 1.79
Båda lag gör mål – Ja 1.78

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar