Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jun, 2023

Kalmar FF – Degerfors IF (10/6): Stream, speltips & odds

KFF Degerfors speltips stream

Vad: Kalmar FF – Degerfors IF, Allsvenskan
Avspark: Den 10/6, kl. 15:00
Vart: Guldfågeln Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Kalmar vinner (1.62 hos Expekt)

Kalmar FF och Degerfors möts i Allsvenskan på lördag 10 juni, och här finner ni allt inför matchen. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama matchen live.

Kalmar har inlett Allsvenskan på ett positivt sätt, och man har ser inte ut att ha tappat alltför mycket av tappet av tränaren Henrik Rydström. Denna lördag ställs KFF inför en match de på pappret ska vinna, när de tar emot Degerfors på Guldfågeln Arena.

Degerfors har inlett Allsvenskan hyfsat, och ligger på 13:e plats. I den här artikeln finner ni vårt speltips till Kalmar – Degerfors. Vi visar även hur ni bär er åt för att streama matchen live.

Kalmar vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Kalmar FF vs Degerfors Match Outcome
Match Starts 10/06 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Kalmar FF:s anfallare Mileta Rajovic ligger på tredje plats i den allsvenska skytteligan, med sina sju mål.
 • Degerfors ligger på 13:e plats i Allsvenskan, men har åtminstone fyra poäng till godo ner till kvalplatsen.
 • Både ifjol och 2021 vann Kalmar hemmamatchen mot Degerfors. Resultaten blev 2-0 respektive 4-1.
Allsvenskan

10th June 2023 - 13:00

Guldfaageln Arena

Kalmar FF

Match Ended
Degerfors

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

0/5

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Degerfors

1

Kalmar FF

3

2022

Kalmar FF

1

Degerfors

2

2022

Kalmar FF

2

Degerfors

0

2021

Degerfors

1

Kalmar FF

4

2021

Degerfors

0

Kalmar FF

1

Streama Kalmar – Degerfors

Det är inte särskilt svårt att finna en Kalmar – Degerfors stream att titta på direktsänt på internet. Allt ni måste göra för att se matchen online på nätet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går utmärkt att streama Kalmar – Degerfors live från såväl mobil som dator eller surfplatta. Du kan se matchen från valfri enhet. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla din fotboll stream till TV-skärmen.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Kalmar FF – Degerfors IF live stream. Sändningen håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna skickliga.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Kalmar – Degerfors

Speltips & odds: Kalmar – Degerfors

Kalmar FF har inlett säsongen på ett bra sätt, där man ligger på sjätte plats. Dessutom har man en match mindre spelad än Djurgården, vilka man passerar om man slår Degerfors här.

Många trodde nog att tappet av Henrik Rydström, som tog KFF till en fjärdeplats ifjol och sedan signerades av Malmö FF, skulle slå hårt mot Kalmar. Men nye tränaren Henrik Jensen har genom en liknande spelmodell, med ett stort bollinnehav men samtidigt fokus på att säkra försvaret till och med, nått liknande prestationer så här långt. Dessutom har Kalmar i år, äntligen, fått in en bra nummer nio. Danske Mileta Rajovic, från danska andraligan, har gjort hela sju mål och ligger med det på tredje plats i den allsvenska skytteligan.

Degerfors inledde fjolåret katastrofalt, men stod sedan för en fantastisk höst. I år hade man hoppats på att kunna bygga på den hösten man stod för ifjol, men riktigt så strålande har det inte blivit. Laget har spelat in elva poäng på tolv matcher, vilket väl är ungefär vad man kan förvänta sig av ”Degen”. Det poängsnittet bör räcka till att hänga kvar, men man det kan mycket väl ta laget till en negativ kvalplats.

Vi håller Kalmar som klara favoriter i den här matchen, och tycker att 1.62 gånger insatsen på den raka 1:an är ett helt klart godkänt spel. Det spelas, hos Expekt.

 • Vårt speltips: Kalmar vinner
 • Odds: 1.62
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på KFF – Degerfors finner ni hos Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och erbjuder många bra odds. Se även bonuskoder innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler odds på Kalmar – Degerfors nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 2.40
Över 2,5 mål 1.88
Under 2,5 mål 1.93

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar