Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 sep, 2021

Kalmar FF – AIK (23/9): Stream, speltips & odds

Kalmar AIK stream speltips

Kalmar FF tar emot AIK på Guldfågeln Arena. Kan Henrik Rydströms mannar störa AIK i guldstriden?

Kalmar FF har gjort en stark säsong, och ligger på 7:e plats i tabellen. AIK gör det ännu bättre, och återtar serieledningen vid vinst här. Men en bortamatch i Småland är ingen lätt match.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför mötet, ger er ett speltips och visar hur ni bär er åt för att hitta en Kalmar – AIK live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Kalmar FF – AIK
Matchstart Kl. 19:00, den 23/9
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK vinner (2,15 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Kalmar har gjort en stark säsong men har haft svårt för topplagen.
  • AIK har fantastisk form och har åtta segrar och två oavgjorda på de tio senaste.
  • Vårmötet lagen emellan slutade 2-0 till AIK, efter mål från Milosevic och Larsson.

Streama Kalmar FF – AIK live

Det är inte särskilt svårt att live streama Kalmar FF – AIK. Det enda ni behöver göra för att se mötet direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång er Kalmar FF – AIK stream direkt från valfri enhet. Titta på er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Kalmar – AIK online

Speltips & odds: Kalmar FF – AIK

Kalmar FF har gjort en fin säsong, där man överpresterat sett till hur det sett ut under de senaste säsongerna. Henrik Rydström har fått ta emot mycket hyllningar från hela fotbollssverige, precis som ifjol med IK Sirius. Frågan är vilket jobb han landar nästa gång han söker sig vidare.

Faktum är att det inte går att helt utesluta att Kalmar blandar sig i kampen om topp fyra-placeringarna. Just nu har man sex poäng upp till fjärdeplacerade Elfsborg, och med den här hängmatchen. Seger mot AIK här och topplagen kommer att svettas rejält när de ser sig om.

AIK är just ett av de topplagen, som vill återta förstaplatsen snarare än att bjuda in Kalmar i topp fyra-kampen. AIK är hela Allsvenskans formstarkaste lag, med åtta segrar och två oavgjorda på de tio senaste. Laget fungerar väldigt bra, och framförallt har man ett gäng rejäla ledartyper. Få saker är viktigare än det när det vankas guldstrid.

I den senaste matchen gjorde Nabil Bahoui dessutom två mål. Bahoui är en spelare som när han är i slag tillhör Allsvenskans bästa spelare, men han har dessvärre inte visat mycket av den kvalitén sedan han kom tillbaka för den här sejouren. Men fortsätter han så här kan AIK ha fått ännu ett guldvapen.

Kalmar gör det bra, men håller trots allt AIK som det starkare laget här. Man är det laget med bäst form i serien, och ångar på utan broms. Med guldet i sikte tror vi att Kalmar blir nästa lag som får se sig besegrade. Kalmar har tagit många poäng men generellt haft det svårt för topplagen.

Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,15 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Här hittar ni vår Bet365-recension, om ni är intresserade av att läsa den.

Relaterade artiklar

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar