Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 aug, 2022

(JVM) Sverige – Tyskland, 16/8: Stream, speltips & odds

Sverige Tyskland speltips stream JVM

Juniorkronorna kliver in i sin fjärde match i JVM 2022! Se hur ni gör för att live streama Sverige – Tyskland, och läs vårt speltips till matchen.

Sverige åkte på sin första förlust i JVM i natt, efter att storfavoriten USA blev för svåra. Men annars har det sett bra ut för svensk del, och när man kliver in mot Tyskland natten till tisdag råder det inga tvivel om att de flesta väntar sig att Sverige vinner.

Tyskland har helt klart stått för ett godkänt mästerskap så här långt, men lagets kvalitéer väntas inte räcka till för att störa Sverige. Vi ger här vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att live streama Sverige – Tyskland.

Se hockey live

Titta på massor av ishockey på Bet365

Vad: Sverige – Tyskland, JVM
Var: Edmonton, Kanada
När: Kl. 04:00, natten till tisdag 16 augusti
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner och under 6 mål (2,16 hos Unibet)

Inför matchen

  • Sverige har vunnit mot Schweiz och Österrike men förlorat mot USA.
  • Tyskland har även de besegrat Schweiz och Österrike men åkt på stryk av amerikanerna.
  • Det lag som vinner den här matchen slutar tvåa i gruppen, och förloraren slutar trea.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’rbnOJ1yz3ToV4Sf8zahYNz4X9TvXiYha7x3Ho1He’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sverige – Tyskland (JVM)

Det är inte särskilt svårt att live streama Sverige – Tyskland (JVM). För att se matchen online behöver ni bara skaffa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Det är nämligen Viasat som äger sändningsrättigheterna till den här matchen. När kontot är skapat och abonnemanget köpt kan ni börja se matchen live från valfri enhet.

Ni väljer alltså om ni vill titta på er Sverige – Tyskland live stream från JVM via mobil, surfplatta eller dator. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er hockey live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen hos Viaplay håller hög nivå, vad gäller allting. Bild, ljud och kommentatorer är av yppersta klass, vilket kommer att höja upplevelsen framför er Sverige – Tyskland stream.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Se Sverige – Schweiz (JVM) online

Speltips & odds: Sverige – Tyskland

Juniorkronorna har stått för ett bra mästerskap så här långt, och nu är man framme vid sin sista gruppspelsmatch. Schweiz och Österrike städades båda av, men mot USA fick man det för tufft och förlorade en tajt match med 2-3. Det sista motståndet i gruppen stavas Tyskland.

Gruppen består av fem lag, och hela fyra lag tar sig vidare till kvartsfinal. Både Sverige och Tyskland är klara sedan tidigare, och denna match blir således en placeringsmatch om vilket lag som slutar tvåa och vilket som slutar trea, vilket i sin tur är av betydelse för att få en mer gynnsam lottning i slutspelet. Tyskland står likt Sverige på 6 inspelade poäng, efter att även dem ha besegrat Schweiz och Österrike men förlorat mot USA. Sverige har dock klart bättre målskillnad än Tyskland. Men målskillnaden är föga betydande, med tanke på att matchen inte kan sluta oavgjort.

Sverige är klara favoriter hos spelbolagen, och vi kan inte göra annat än att instämma. En rak svensk seger till 1,16 gånger insatsen är dock inte så lockande, så vi tittar efter andra spel.

”Sverige U20 och Under 6 mål i matchen” spelas, till 2,16 gånger pengarna hos Unibet. Detta är den sista gruppspelsmatchen och det enda som är av vikt är att Sverige vinner. Ett målfyrverkeri är inte att vänta, då målskillnaden som sagt inte är av betydelse. Vi tror att Sverige ser till att vinna, men inte mycket mer än så.

  • Vårt speltips: Sverige och under 6 mål
  • Odds: 2,16
  • Spelsida: Unibet

Läs gärna på om fler bettingsidor innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns massvis av odds på matchen. Nedan finner ni några.

Speltips Odds (Unibet)
Sverige och över 6 mål 2,05
Oskar Olausson gör mål 2,20
Theodor Niederbach gör mål 2,35

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar