Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 aug, 2022

(JVM) Sverige – Schweiz, 10/8: Stream, speltips & odds

Sverige Schweiz JVM

Det har äntligen blivit dags för JVM att börja! På onsdag kväll ställs Sverige mot Schweiz, i en match där Juniorkronorna går in som klara favoriter. Läs om hur ni gör för att streama matchen, och ta del av speltips med odds!

JVM var tänkt att spelas i vintras, men på grund av coronapandemin sköts hela mästerskapet upp. Nu är det äntligen dags för turneringen att avgöras, och tid och rum är augusti månad respektive Kanada. Alla matcher kommer att spelas i Edmonton.

Sveriges första match i mästerskapet är mot Schweiz, och här finner ni allt ni behöver veta inför matchen. Se hur ni finner en Sverige – Schweiz stream, och ta del av tips och odds till mötet.

Streama hockey online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Sverige – Schweiz, JVM i ishockey
Var: Edmonton, Kanada
När: Kl. 20:00, 10 augusti
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige -2,5 (1,72 hos Svenska Spel)

Inför matchen

  • Sverige har i JVM-sammanhang tagit två guld, elva silver och sju brons.
  • Ishockeytraditionen är betydligt större hos Sverige än hos Schweiz, och Juniorkronorna gäller som klara favoriter.
  • Flertalet matcher i JVM kommer på grund av tidsskillnaden att spelas mitt i natten svensk tid, men denna match går av stapeln 20:00.

Streama Sverige – Schweiz (JVM)

En hel del hockeyfantaster lär fundera över hur man gör för att streama Sverige – Schweiz från JVM, när matchen nu börjar närma sig. Till er stora glädje kan vi meddela er att vi vet hur man gör för att se matchen, och det ska vi nu visa er. Allt ni behöver göra för att hitta en hockey stream av denna match är att skapa ett konto på Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från JVM 2022.

Det går utmärkt att ha igång er Sverige – Schweiz live stream från JVM via valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen.

Om ni för den delen vill se matchen via vanlig, traditionell TV-sändning kan vi berätta för er att matchen visas på TV6. Där kan ni titta på Sverige – Schweiz direktsänt på TV. Oavsett om ni väljer att se matchen på TV6 eller genom Viasats streamingtjänst Viaplay, tror vi att ni kommer bli mycket nöjda med er sändning, som kommer att hålla hög kvalitet vad gäller både bild och ljud.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Se Sverige – Schweiz (JVM) online

Speltips & odds: Sverige – Schweiz

Junior-VM var planerat att spelas i vintras, men allt blir inte alltid som tänkt. På grund av coronapandemin tvingades man skjuta på mästerskapet, som nu alltså går av stapeln i augusti månad.

Som vanligt går Sverige in i turneringen som en av de stora favoriterna, vilket är ett favoritskap man lyckats leva upp till ganska så frekvent genom åren. Sverige kan nämligen stoltsera med två JVM-guld, elva silver och sju brons (!).

Edmonton, Kanada, kommer att stå värd för alla turneringens matcher. För Sveriges del väntar Schweiz, Österrike, USA och Tyskland. Allra först ställs Juniorkronorna alltså mot Schweiz, i en match där vårt blågula lag gäller som klara favoriter.

Det råder klasskillnad mellan Sverige och Schweiz, och här är inte frågan om huruvida Sverige vinner utan med hur många mål Sverige kommer att vinna. Ishockey är en sport där överlägsna lag har för vana att vinna med flera mål, och så tror vi blir fallet även här.

Svenska Spel erbjuder 1,72 gånger insatsen på Sverige -2,5 (Sverige att vinna med minst tre mål). Det spelas!

  • Vårt speltips: Sverige -2,5
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Svenska Spel

Läs gärna på om andra bettingsidor innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns massor av fler odds på matchen. Här finner ni några.

Speltips Odds (från Svenska Spel)
Över 6 mål 1,85
Under 6 mål 1,92
Sverige vinner under ordinarie tid 1,25

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar