Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 apr, 2021

Juventus – Parma, 21/4: Stream, speltips & odds

Juventus Parma speltips stream

Juventus och Parma möts i Serie A på onsdag kväll, då ”Juve” ska försöka studsa tillbaka efter ännu en missräkning. Här ger vi er speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Juventus – Parma live stream 21/4.

Juventus kommer från en ny förlust, och kan glömma ligatiteln. Istället riktas fokus mot att sluta topp fyra. Parma ligger på nedflyttning och behöver varje liten poäng de kan få för att uppnå ett mirakel och hålla sig kvar.

Här är vårt speltips till matchen mellan dessa italienska storklubbar. Ni kan även läsa om hur ni gör för att streama Juventus – Parma.


Streama fotboll från Serie A
Se fotboll från Italien hos Bet365

Vad: Juventus – Parma
Matchstart Kl. 20:45, den 21/4
Vart: Allianz Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Juventus leder i paus och vinner (1,83 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Dejan Kulusevski väntas inleda matchen på bänken. Han ges 30 procents chans att starta av italienska medier.
  • Cristiano Ronaldo är tillbaka i startelvan efter sin lättare skada.
  • Båda lagen kommer från förluster senast.

Resultat Odds
Juventus vinner 1.25
Oavgjort 6.00
Parma vinner 11.00

Oddsen är från Bet365, och vill ni veta mer om bettingsidan kan vi rekommendera er att kolla in vår Bet365 recension.

Streama Juventus – Parma live

Många fotbollsfans lär leta efter en Juventus – Parma stream under onsdagskvällen, för att se fotboll live av högsta klass. På Bet365 kan du hitta en Serie A live stream, för att se matchen mellan dessa lag.

Gå bara in på Bet365, skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då kan du ta del av alla sidans sport streams. Matcherna visas med hög bild- och ljudkvalitet, och det går att se streama Juventus – Parma från valfri enhet.

  1. Gå till Bet365
  2. Sätt in minst 50 kr
  3. Streama Juventus – Parma!

Speltips inför matchen

Juventus beslut att anställa Andrea Pirlo har knappast fallit särskilt väl ut. Laget är på väg att missa ligatiteln för första gången sedan 2011, och ligger så lågt ner som på fjärde plats i Serie A. Vill det sig än värre kan man till och med missa Champions League-spel, då Napoli skuggar bara två poäng bakom.

Men det blir kanske inte så många fler CL-säsonger ändå för Juventus? ”Den gamla damen” är en av klubbarna som håller på att starta Super League, och kommer i så fall att lämna Champions League och kanske även uteslutas ur Serie A-spel. Men frågetecknen är många och det är för tidigt att säga om det verkligen blir något av den där superligan.

Cristiano Ronaldo, som ropat efter nyförvärv till klubben, missade förlustmatchen mot Atalanta förra helgen. Nu är han kvitt sin mindre skada, och kommer att starta mot Parma. Någon som däremot väntas få inleda på bänken är Dejan Kulusevski (Gazzettan ger honom 30 procents chans till startelvan). Svensken får därmed inte möjligheten att välkomna sin gamla klubb till sin nya hemmaarena, i alla fall inte från start.

Parma ser hopplösa ut för tillfället. Man har tio poäng upp till säker mark, och såg faktiskt ut att ta tre poäng mot bottenkonkurrenten Cagliari senast. Men i den 91:a minuten kvitterade Cagliari, och i den 94:e tog de ledningen. Makalöst tung förlust för Parma, som under de fem senaste månaderna bara vunnit en (!) match.

Juventus må ha varit halvdana på sistone, men mot ett motstånd av den här kalibern ska det inte vara något snack. Vi tror att ”I Bianconeri” leder redan i paus, och vinner matchen efter full tid. Det spelet ger 1,83 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Juventus HT/FT
  • Odds: 1.83
  • Spelsida: Bet365
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar