Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 maj, 2024

Irland – Sverige 31/5: Stream, odds & speltips

sverige usa speltips

Vi tar oss till Sveriges EM-kvalmatch denna fredag. Sveriges damer reser till Irland för ett möte i omgång 3. Matchen drar igång klockan 20:30.

Det är en måstematch för Sveriges damlandslag när de ställs mot Irland på bortaplan. Förbundskapten Peter Gerhardsson och hans lag behöver inget mindre än en seger för att hålla kvaldrömmarna vid liv. Följ med oss för en detaljerad analys inför matchen, såsom lagens form, skadeläget och vad vi kan förvänta oss av denna spännande drabbning. Häng med oss hela vägen!

Vad: Irland – Sverige, EM-kval – damer
När: Den 31/4, kl. 20:30
Vart: Aviva Stadium
Speltips: Sverige vinner (1.65 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Sverige vinner

Odds = 1.65
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Sweden vs Ireland Match Outcome
Match Starts 31/05 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Anvegård, Nildén, Lennartsson samt Blackstenius saknas.
 • Hanna Glas är tillbaka efter en långvarig skadeperiod.
 • Grupp 3 består av: Frankrike, England, Sverige samt Irland.

Irland – Sverige stream

Sveriges spännande EM-kvalmatch vill du absolut inte missa. Här nedan går vi igenom en enkel guide om hur du kommer igång med livestreaming online och kan streama Sveriges bortamatch mot Irland på fredag kl. 20:30.

Att börja streama fotboll, i detta fall Irland mot Sverige, är både enkelt och snabbt. Allt du behöver är ett konto hos TV4 Play och ett aktivt abonnemang. När du har registrerat dig är du redo att börja streama fotboll och många andra sportevenemang som TV4 Play sänder dagligen.

Följ vår guide nedan och börja streama fotboll redan idag!

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Irland – Sverige

Irland – Sverige speltips

Irland och Sverige möts två gånger inom loppet av två dagar, med det första mötet i Dublin. För Sverige krävs dubbla segrar, och inget annat är godkänt för Peter Gerhardsson och hans svenska landslag. Vi tar här fram vårt spelförslag till 1.65 gånger pengarna hos Betsson.

Trots två inledande förluster i gruppen har Irland presterat helt okej, med tanke på att dessa förluster kom mot två mycket starka nationer, Frankrike och England. Irland bjöd på bra motstånd men lyckades inte få hål på sina motståndare, och gick mållösa från båda mötena.

Sverige har endast en poäng efter två omgångar i EM-kvalet. Med tanke på att det är ettan och tvåan som går vidare till EM, och att man konkurrerar med stornationerna England och Frankrike, är seger mot Irland ett absolut måste – i båda matcherna. För Sverige är inget annat godkänt, och de kommer att gå in med hög intensitet för att säkra tre poäng.

Sveriges kvalresa har hittills resulterat i en poäng. Man inledde med en stark 1-1-match mot England på Wembley, där Sverige faktiskt hade chans till en seger med lite mer tur. Därefter följde en hemmaförlust mot Frankrike.

Vi tror att Sverige tar sig i kragen och gör vad som krävs – att vinna matchen. Irland kan stå emot till viss del, men de saknar en stark offensiv, vilket Sverige bör kunna utnyttja, precis som Frankrike och England gjorde. Vårt speltips är att Sverige vinner matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Är du intresserad av fler odds inför matchen mellan Irland och Sverige, eller kanske av andra marknader? Ta då en titt här nedan. Vi har sammanställt tre nya spelförslag till matchen, noggrant granskade av våra experter, för att ge dig både extra spänning i EM-kvalmatchen och, förhoppningsvis, lite extra pengar i fickan när matchen är slut.

Speltips Odds
Under 2.5 mål 1.96
Sverige leder i halvtid 2.20
Rätt resultat: 0-2 7.50
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar