Inter - Udinese, 23/5: Stream, speltips & odds

Inter Udinese

Ligavinnarna Inter tar emot Udinese i avslutningsmatchen denna söndag. Hur firar man scudetton? Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Inter – Udinese stream.

Inter säkrade ligatiteln redan för några omgångar sedan, men serien ska spelas klart ändå. Här tar man emot Udinese, som landar i mitten av tabellen.

Vi tar oss an att tippa denna sista match, där Inter får lyfta pokalen mot den azurblå himmeln. Vi visar även hur ni gör för att streama Inter – Udinese.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Inter – Udinese
Matchstart Kl. 20:45, den 16/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Båda lag gör mål (1,57 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter har redan säkrat ligatiteln och får lyfta pokalen denna eftermiddag.
  • Udinese kommer att sluta i mitten av tabellen oavsett resultat här.
  • Höstmatchen lagen emellan slutade 0-0.

Streama Inter – Udinese live

Det är inte särskilt svårt att live streama Inter – Udinese online. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se alla matcher från Serie A, och det dessutom med hög bildkvalitet och bra ljud.

Det går att ha igång din Inter – Udinese live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Sätt igång din fotboll live stream var och hur du vill!

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Streama Inter – Udinese!

Speltips inför matchen

Inter säkrade titeln redan häromveckan, och blev mästare i kavaj då Atalanta misslyckades med att besegra Sassuolo. En stark säsong av Contes Inter, som nu bara har kvar att lyckas även i Europa.

Det är en stark mentalitet, hårt arbete och en gjuten stabilitet som lett till den här framgången. Conte har valt de grovjobbande spelarna som man alltid kan lita på – de som alltid gör en insats på 7/10 – istället för stjärnorna som är klart bäst på planen ibland men som inte kan garantera ett pålitligt försvarsarbete.

Av just den anledningen tog det Christian Eriksen ett helt år att komma in i Contes lagbygge. Den offensiva kvalitén fanns där, men han var tvungen att lära sig Contes taktik in i minsta detalj innan det blev någon startplats på Inters mittfält. När det väl satt gav han laget både stabilitet bakåt och klass framåt.

Nu möter Inter ett Udinese som ser ut att ha checkat ut för säsongen. Tre av de fyra senaste matcherna har slutat i förlust, och bara en av dem har vunnits. För en dryg vecka sedan förlorade man mot Napoli med hela 5-1.

I den sista matchen för säsongen tror vi båda lag släpper på spärrarna, slår av på oron och öser på för att njuta av fotbollen. Vi tror att det smäller åt båda håll, och spelar ”Båda lag gör mål – ja” till 1,57 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman