Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 sep, 2021

Inter – Real Madrid (15/9): Stream, speltips & odds

Inter Real Madrid speltips stream

Inter och Real Madrid möts i Champions Leagues Grupp D. Här kan ni ta del av vårt speltips till mötet, och läsa på om hur ni hittar en Inter – Real Madrid stream.

Redan i den första Champions League-omgången bjuds vi på idel stormatcher, och en av dessa tar plats i Milano där Real Madrid gästar Inter. Två lag med en ambition om att gå långt i turneringen, där Real Madrid dessutom brukar lyckas göra så.

Här kan ni ta del av det mesta och bästa inför matchen. Kolla in speltips och se hur ni gör för att streama Inter – Real Madrid!


Streama fotboll från Europa
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Inter – Real Madrid
Matchstart Kl. 21:00, den 15/9
Vart: San Siro, Milano
Live stream Streama Champions League
TV-kanal: C More
Speltips: Real Madrid vinner (2,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter vann Serie A ifjol, och nu vill man fortsätta vägen mot att etablera sig som ett av de allra starkaste lagen i Europa.
  • Real Madrid förlorade en lång titelkamp mot Atlético i La Liga ifjol, men det är i Europaspel man brukar vara som starkast.
  • Gareth Bale har precis skadat sig och missar matchen.

Streama Inter – Real Madrid live

Det är inte alls svårt att live streama Inter – Real Madrid online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se er Inter – Real Madrid stream direkt från valfri enhet.

Det går alltså att titta på fotboll live från mobil, dator eller surfplatta – du väljer hur du vill se matchen! Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Inter – Real Madrid stream till TV-skärmen. Sändningen av matchen håller hög kvalitet oavsett var du väljer att se den.

  • Gå in på C More
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Inter – Real Madrid live

Speltips & odds: Inter – Real Madrid

Många minns Inters fantastiska trippelsäsong 2010, där José Mourinho inför säsongen tappade Zlatan Ibrahimovic men ersatte honom med Samuel Eto’o, Diego Milito, Wesley Sneijder, Thiago Motta och Lúcio. Nyförvärv som alla föll perfekt ut, som genast klickade perfekt tillsammans och som ledde laget hela vägen i alla turneringar.

När Mourinho lämnade laget kom en dipp och en lång, total frånvaro av titlar. Fram till ifjol, då Antonio Conte kunde vinna ”scudetton” åt ”I Nerazzurri”. Conte är dock ingen Europatränare, vilket han visat upprepade gånger, och det gick inget vidare i CL för laget. Nu är Conte dock ett minne blott, och det återstår att se om Simone Inzaghi kan föra detta lag till framgångar även internationellt.

Inter inleder knappast turneringen med någon promenad i parken. Real Madrid, laget med flest Champions League-titlar i historien, gästar. Dessutom tränas de av Zinedine Zidane, som är och länge lär förbli den ende tränare att ha vunnit titeln tre år i rad.

Vi är förvånade över att Inter gäller som favoriter i den här matchen. Visserligen vann man till skillnad från Real sin inhemska liga ifjol, men i den här typen av matcher är det mer än form eller det senaste årets resultat som ska vägas in. Tradition har en så pass stor del i det hela, och Real Madrid har dessutom klart fler spelare med erfarenhet (stor sådan, dessutom) av den här typen av matcher.

Vi tror att Real Madrid vinner, och spelar den raka 2:an. Spelet finnes till oddset 2,80 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Real Madrid vinner
  • Odds: 2,80
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna även vår Bet365-recension, för att lära er mer om spelbolaget.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar