Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 apr, 2022

IFK Värnamo – Malmö FF (21/4): Stream, speltips & odds

Malmö Värnamo speltips stream

IFK Värnamo och Malmö FF ställs emot varandra i Allsvenskan på torsdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan läsa om hur ni hittar en IFK Värnamo – Malmö stream.

Vi är inne i den fjärde omgången av Allsvenskan, och nu har det blivit dags för nykomlingen IFK Värnamo att ta emot regerande mästarna Malmö FF. Lagen ställs emot varandra på Finnvedsvallen, i en match där Värnamo är på jakt efter sin första allsvenska seger.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att streama Värnamo – Malmö FF.

Streama fotboll online

Titta på massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Värnamo – Malmö FF
Matchstart Kl. 19:00, den 21/4
Vart: Finnvedsvallen
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Över 2,5 mål (1,85 hos Bet365)

Inför matcher

  • IFK Värnamo har fått en tuff start på sin första allsvenska sejour. Laget står på blott en poäng efter tre omgångar.
  • Malmö FF har spelat in sju poäng, och kommer senast från en 3-0-seger mot AIK.
  • Ola Toivonen gjorde ett drömmål under inhoppet mot AIK, vilket var hans första allsvenska mål på över ett år. Vänta er att se honom på planen här igen.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’7cfqff2dpTdxy2kKRXXIMfZtSkn98Hll2vjrV5jt’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Värnamo – Malmö FF

Det är ingen svår match att hitta en IFK Värnamo – Malmö FF live stream att se på nätet. För att titta på matchen live på internet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart är det bara att börja live streama IFK Värnamo – Malmö FF.

Det går att ha igång er fotboll stream från Discovery Plus via valfri enhet. Titta på din Allsvenskan stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och ha igång din IFK Värnamo – Malmö FF stream på TV:n.

Sändningarna på Discovery Plus håller alltid hög nivå, vad gäller allt ifrån bild till ljud. Matchen kommer dessutom att TV-sändas i Kanal 9.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Värnamo – Malmö FF online

Speltips & odds: IFK Värnamo – Malmö FF

IFK Värnamo är uppe i Allsvenskan för första gången någonsin, och man har inte haft någon särskilt rolig start på det äventyret. Man inledde med att förlora premiären mot IFK Göteborg, spelade därefter 0-0 i hemmapremiären mot Sirius och förlorade allra senast med 1-4 mot Elfsborg.

Jonas Thern har sagt att ”åker vi ur så åker vi ur för att vi är Värnamo”. Han planerar att hålla sin linje, låta laget spela sitt spel – och se hur långt det räcker. En beundransvärd mentalitet, men frågan är hur den kommer betala av sig. Mot topplag som Elfsborg och Malmö är det lätt hänt att man får en del mål i baken om man spelar offensivt som nykomling.

Malmö FF har haft en ganska så fin start på säsongen, med sju poäng på tre matcher. Premiärsegern mot Kalmar följdes upp av 1-1 mot Elfsborg, och det var visserligen inga övertygande insatser. Men i den senaste omgången besegrade man AIK med hela 3-0, och nu börjar man trampa igång på riktigt.

I en match där Värnamo väntas gå framåt, mot ett anfallsstarkt Malmö, tror vi att det kommer ramla in en del bollar. Vi spelar således ”över 2,5 mål”. Det finnes till 1,85 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in andra lite oddsbonusar innan ni placerar ett spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar på ”över 2,5 mål här. Men kolla gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
MFF HT/FT 2,37
Båda lag gör mål – Nej 1,80
Under 2,5 mål 1,95

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar