Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 nov, 2023

IFK Värnamo – Hammarby (4/11): Stream, speltips & odds

värnamo hammarby speltips stream

Vad: IFK Värnamo – Hammarby IF, Allsvenskan
Avspark: Den 4/11, kl. 15:00
Vart: Finnvedsvallen
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Värnamo vinner (2.30 hos Expekt)

Mycket intressant match på Finnvedsvallen, där IFK Värnamo tar emot Hammarby IF. Vi ger er här allt inför matchen, från speltips till info om live stream.

IFK Värnamo fortsätter att gå från klarhet till klarhet, vilket är annat än vad man kan säga om Hammarby. När lagen möts denna lördag är det faktiskt Värnamo som ligger högre upp i tabellen.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, som sparkar i gång den 4 november klockan 15:00. Läs vårt speltips, och se hur ni kan streama matchen live.

Värnamo vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs IFK Vaernamo Match Outcome
Match Starts 04/11 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Värnamos tränare Kim Hellberg ryktas vara ett namn för Hammarbys tränarpost till nästa säsong.
 • Värnamos mittback Viktor Eriksson är en annan spelare som ryktas till Hammarby till nästa säsong.
 • Värnamo har vunnit alla tre matcher mot Hammarby sedan man gick upp till Allsvenskan.
Allsvenskan

04th November 2023 - 14:00

Finnvedsvallen

Hammarby

Match Ended
IFK Vaernamo

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.8

Average goals scored

2/11

Matches were draws

81%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

IFK Vaernamo

2

Hammarby

0

2022

Hammarby

1

IFK Vaernamo

2

2022

IFK Vaernamo

1

Hammarby

0

Superettan

2014

IFK Vaernamo

0

Hammarby

2

2014

Hammarby

2

IFK Vaernamo

2

2013

Hammarby

2

IFK Vaernamo

0

2013

Hammarby

1

IFK Vaernamo

1

2012

Hammarby

1

IFK Vaernamo

0

2012

IFK Vaernamo

0

Hammarby

1

2011

IFK Vaernamo

1

Hammarby

0

2011

IFK Vaernamo

0

Hammarby

1

See more

Streama Värnamo – Hammarby

Det är rätt lätt att hitta en IFK Värnamo – Hammarby IF live stream att se direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen live är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Därefter kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Ni väljer själva om ni ska titta på er IFK Värnamo – Hammarby stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV eller annat liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen live på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att live streama Värnamo – Hammarby. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Värnamo – Hammarby

Speltips & odds: Värnamo – Hammarby

Hammarbys supportrar har inte haft det lätt på sistone. Det grönvita laget har lyckats med konststycket att tappa ledning till oavgjort på tilläggstid i tre raka hemmamatcher. Mot IFK Göteborg ledde man med 1-0 men släppte in 1-1 i minut 90+2, mot Häcken ledde man med 2-0 men släppte in mål i minut 69 och minut 90+5.

Mot Sirius allra senast ledde Hammarby med 2-0 när matchklockan nått 90 minuter, men släppte sedan in mål i minut 90+2 och 90+5. Lär man sig ingenting av sina misstag? Att stänga matcher har man uppenbarligen inte lärt sig i alla fall.

Efter matchen mot Sirius blev det officiellt att lagets tränare Marti Cifuentes lämnar laget med omedelbar verkan, då han i stället tar över Queens Park Rangers i Championship. I skrivande stund har Hammarby inte gått ut med vem som kommer att leda laget i säsongens två avslutande matcher, men det lär bli någon av hjälptränarna.

En tränare som Hammarby mycket väl kan ha siktet inställt på är Värnamos tränare Kim Hellberg. De resultaten han lett Värnamo till är minst sagt anmärkningsvärda, och laget ligger ju före Hammarby i tabellen, exempelvis. Den här matchen, mot ”Bajen”, kanske blir något av en audition för den unge tränaren.

Hammarby har mött Värnamo tre gånger sedan laget gick upp i Superettan, och varje gång har man förlorat. Vi tror på en ny förlust här, och spelar den raka 1:an till 2.30 gånger pengarna.

 • Vårt speltips: Värnamo vinner
 • Odds: 2.30
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på Värnamo – Hammarby är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsida som är väletablerad i Sverige och som har massor av intressanta odds. Läs också på om betting utan skatt innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar tre fler spelförslag till Värnamo – Hammarby nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.66
Under 2,5 mål 2.12
Över 2,5 mål 1.72

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar